In English

MagnumLive

Idän ja lännen tiet

Idän ja lännen tiet - Olavi Virta ja Laila Kinnunen

Suomen tunnetuimpien laulajalegendojen laulut elävät yhä. Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemät sävelmät ovat ilahduttaneet jo vuosikymmenien ajan niin levyillä, radiossa kuin televisiossakin. Nyt näiden kahden suurtähden kunniaksi on käsikirjoitettu ainutlaatuinen konsertti, Idän ja lännen tiet. Konsertin loppuunmyyty ensiesitys oli Seinäjoen kaupunginteatterissa heinäkuussa 2016.

Lailan ja Olavin laululliset polut kohtaavat Idän ja lännen tiet –konsertissa, jonka tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg. Konsertin musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

Konsertin nimeksi valikoitui Bond-teemana tutuksi tullut laulu Idän ja lännen tiet, jonka Laila levytti 60-luvulla. Lisäksi konsertissa soivat mm. Lazzarella ja Mandshurian kummut sekä Virran laulamina tutuksi tulleet Hopeinen kuu ja Yö kerran unhoa annoit.


Seuraa Idän ja lännen tiet myös Facebookissa!

Liity tapahtumaan Facebookissa

Kerro kaverille tapahtumasta


  Ajankohtaista

  Kaikki tapahtumat

  AMADEUS LUNDBERG

  Lahjakas laulaja Amadeus Lundberg hurmaa yleisöään persoonallisella laulutyylillään ja karismaattisella olemuksellaan. Amadeus on näyttänyt kykynsä myös suurien estradien parrasvaloissa.

  Amadeus  tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Hän valloitti tuolloin koko Suomen kansan sydämet laululla Onnemme kyyneleet.

  Vuoden 2010 alussa Amadeus oli mukana Suomen Euroviisu-finaalissa ja hän pääsi jatkoon omasta Euroviisu-karsinnastaan kappaleella Anastacia. Tammikuussa julkaistiin myös hänen ensimmäinen albuminsa Amadeus. Single-levytyksistä mainittakoot mm. Riku Niemi Orchestran kanssa tehty Amado Mio.

  Tanssilava- ja ravintolaesiintymisten ohella Amadeus on konsertoinut vuosien saatossa monissa eri konserteissa, mm. Valon airueet -kiertue ja Sielu soi -konsertit, sekä Sinitaivas-konserttikiertueet. Amadeus on ollut mukana mm. tätinsä Anneli Sarin kanssa yhteisessä musiikkinäytelmäteoksessa Taivaan Portit, joka kiersi lukuisilla paikkakunnilla. Vuosina 2013 ja 2014 Amadeus oli mukana Kari Tapio -muistokonserttikiertueella.

  Keväällä 2014 julkaistiin aivan uutta musiikkia: Jukka Kuoppamäen Amadeukselle tekemä kappale Vain rakkaus, joka päätyi myös Amadeuksen menestysalbumin (2014) nimeksi: levy myi ennätysajassa kultaa. Toinen odotettu Amadeuksen albumi Puhu minulle rakkaudesta julkaisiin syksyllä 2015.

  Amadeusta on usein verrattu niin yleisön kuin musiikkipiirien toimesta nuoreksi Olavi Virraksi. Vuosina 2014  Amadeuksen pitkäaikainen haave toteutui ja hänet on nähty mm. Laulaja – Olavi Virta – musiikkinäytöksissä legendan musiikkia esittämässä. Menstyskonsertteja nähtin myös vuosina 2015 ja 2016. Amadeus esiintyi myös monissa muissa konserteissa mm. omissa Vain rakkaus -konserteissa.

   

  MILANA MISIC

  Milana Misic on laulaja, joka on vuosien varrella levyttänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia.

  Milanan ohjelmisto sopii niin tanssilavoille kuin suurille estradeille. Hän esittää omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja. Milana on uransa aikana osallistunut myös Suomen Euroviisuihin (2011) kappaleella Sydämeni kaksi maata.

  Laulajattarelta on ilmestynyt useita albumeja, joista Laila Kinnusen musiikkia ovat Laulumme (2008) ja Valoa ikkunassa (2009) sekä kokoelma Käy tanssimaan (2010).

  Lisäksi Milana on julkaissut mm. albumin Väärää rakkautta (2007), jonka tuotti Stratovariuksenkin tuottajana toiminut Matias Kupiainen.

  Milana on ollut jälleen vuonna 2013 studiossa: Linnun kokoinen on toinen single hänen työn alla olevalta uutuusalbumiltaan. Milana on tuonut sävelmaailmaansa lisää etnisiä sävyjä, millä hän kunnioittaa kroatialaisia juuriaan. Kauniilla vähäeleisellä singlellään Milana kertoo nyky-yhteiskunnan aiheuttamista paineista. ”Ei kaiken aina tarvitse olla suoritettua, suurta ja suunnitelmallista,” Milana kertoo. Milanan toinen levyltä julkaistu single oli Sydän sun.

  Syksyllä 2013 Milana osallistui Syksyn Sävel -kilpailuun (MTV3). Ohjelman hyväntekeväisyyskohteena oli Uusi Lastensairaala. Kappaleenaan Milanalla oli Tiedäthän mistä mut löytää, josta on julkaistu sekä single ja musiikkivideo. Keväällä 2014 julkaistiin mm. Radio Suomessa mukavasti soinut Tähteni.

  Singlejulkaisut löytyvät Milanan uusimmalta studioalbumilta Linnun kokoinen (2014).  Milana nähtiin vuonna 2014 myös Tangomarkkinat-laulukilpailun tuomaristossa.

   

  ANNA-LIISA TILUS (Ensi-illassa, Seinäjoen konsertin juontajana)

  Anna-Liisa Tilus on tullut tutuksi TV-kuuluttajana ja kanavaemäntä (Yle). Hän on tehnyt myös paljon erilaisia juontoja ja toiminut monien TV-konserttienkin juontorooleista, myös hyväntekeväisyystapahtumissa.

  Tilus muistetaan myös takavuosien Miss Suomena.

   

  JUHA TIKAN ORKESTERI

  Juha Tikka on arvostettu säveltäjä ja sovittaja, mutta myös muusikko ja kapellimestari. Hän on tehnyt yhteistyö lukuisten suomalaisten artistien kanssa. Hänen johtamiaan orkestereita on nähty monissa projekteissa, viimeisimpinä mm. menestystä niittäneissä  Laulaja Olavi Virta ja Volare – italialainen ilta -musiikkiesityksissä.

  Juha Tikan sielukkaita sävellyksiään löytyy myös levyiltä, mm. Susanna Haaviston albumeilta.

  Ennakkoliput:
  • Ticketmaster (Lippupalvelu) ja myyntipisteet kautta maan.
  • Lippu.fi
  • Lipputoimisto

  Ryhmäliput ja lisätiedot, p. 010 396 5019 / Vesa Puukari