FI / EN

Tomi Tuominen

Tomi Tuominen, bilebändi, F1 juontaja
Seuraavat keikat

Esittely

Tomi Tuomisen keikalla soivat omat biisit ja coverit.

Musiikki on kuulunut Tomi Tuomisen elämään tiiviisti vuodesta 2005 lähtien. Cover-rock -bändi Fidel Bistro keikkaili yli kymmenen vuoden ajan, kunnes jäi tauolle vuoden 2016 kesän jälkeen. Omalla nimellään Tomi Tuominen on keikkailut muutaman vuoden ja omaa musiikkia on syntynyt jo yhden albumin verran. Vuonna 2017 julkaisiin ensimmäinen single Elämä, vuonna 2018 Roihuumaan, ja saman vuoden syksyllä Hiljaisuus. Tomi Tuominen julkaisi esikoisalbuminsa syksyllä 2019. Painovoimaa-nimeä kantava CD sisältää 11 kappaletta, joista 10 on uusia kappaleita. 

Uusinta musiikkia edustaa Tomin 50-v. syntymäpäivän kunniaksi julkaisema Kuin veljeksii (julk. 11/21), se enteilee keväällä 2022 julkaistavaa albumia. 

Bändin toisena laulaja toimii Annina Tuominen, jonka taustoihin kuuluu mm. Tangomarkkinoiden finaali vuodelta 2003. 

Uutta: Tomi Tuominen on mukana Syksyn Sävel 2022 -kilpailussa kappaleella Kapakan runoilija. 

Solisti ja bändin liideri Tomi Tuominen on monille tuttu aivan muista yhteyksistä: Hän on myös media-alan moniottelija. Tuominen mm. selosti F1-kisoja vuosina 2001-2003. Nykyisin hän kiertää rallin MM-sarjaa selostustöiden merkeissä. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.