FI / EN

Pirita Niemenmaa

Pirita Niemenmaa hehkeänä kirkuvan punaisessa hameessa,
Seuraavat keikat

Ke 5.4.23

OmaSp Stadion
Seinäjoki

Pe 21.4.23

Ravintola Valdemari
Rovaniemi

La 22.4.23

Rokuan Kuntoutus Oy, Rokua Health & Spa
Utajärvi

To 27.4.23

loma 27.4.23 - 1.5.23

La 27.5.23

Spa Hotel Runni
Iisalmi

La 3.6.23

Kukonhiekka
Saarijärvi

La 10.6.23

Viihdekeskus Kalliojärvi
Isokyrö

Pe 16.6.23

Captains Makasiini
Uusikaupunki

La 24.6.23

Tirvan lava
Valkeala - Kouvola

Esittely

Pirita Niemenmaa on koko Suomen tuntema artisti, joka valloittaa persoonallisen pehmeällä äänellään. Artisti viihdyttää yleisöään niin tanssilavoilla, konserttiestradeilla kuin radioaalloilla. Pirita on tullut tutuksi myös somen puolella aktiivisesti tekemistään livestriimeistään.

Pirita on aito ja helposti lähestyttävä persoona, joka kohtaa yleisönsä lämmöllä. Hän on raikas tuulahdus iskelmätaivaalla: laulaja, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Piritan suuri vahvuus ovat herkät tulkinnat ja eläytyminen. Ohjelmisto koostuu monille tunnetuista kappaleista – myös niistä hieman unohdetummista hiteistä.

Hänen pitkä historiansa musiikin saralla näkyy ja kuuluu, mutta artisti on uudistumiskykyinen ja valmis jopa rohkeasti heittäytymään tuntemattomaan. Pirita Niemenmaa on keikkaillut jo vuodesta 2004, joten monet estradit ovat tulleet tutuksi ympäri Suomen. Hänet tunnetaan vuoden 2019 Tangokuningattarena: kruunaus nosti hänet iskelmätaivaan kirkkaimpiin parrasvaloihin ja Pirita pääsi tekemään samaisena vuonna upean konserttisalikiertueen. Hänet muistetaan myös Suomen suosituimmasta realitysarjasta Temptation Island, joka kertoo Piritan rohkeudesta ja avoimesta suhtautumisesta julkisuuteen.

Pirita on julkaissut pitkäsoiton Miten kaikesta kiittäisin (2021), josta on julkaistu myös radiosingle. Matkan varrelle kertyneitä muita singejulkaisuja ovat Rion tähti, Jos lähdet, Rakastatko laisinkaan sekä Elämän aalloissa.

Lue lisää

Lisätiedot

Referenssejä

”Pirita on aito ja helposti lähestyttävä, joka kohtaa yleisönsä lämmöllä. Hän on hyvällä huumorilla varustettu, iloinen ja raikas tuulahdus lavoilla. Hänellä on pilkettä silmäkulmassa ja on hyvä heittäytymään. Leikkisyys ja hauskuus kuvaavat Piritan luonnetta, mutta työtä tehdään kuitenkin aina täysillä. 

”Piritan suuri vahvuus on herkät tulkinnat, joihin hän pääsee syvälle eläytymään. Hänen ohjelmistonsa koostuu monille tunnetuista kappaleista sekä myös ehkä jo niistä hieman unohdetuista hiteistä. Monia näistä kappaleista ei välttämättä ole niin paljon muualla kuultu! Hänen pitkä historiansa musiikin saralla näkyy ja kuuluu – ja hän on valmis uudistumaan ja heittäytymään rohkeasti tuntemattomaan.”

 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.