FI / EN

Pirita Niemenmaa

Pirita Niemenmaa salaperäisenä vaaleanpunaisten pionien takana.
Seuraavat keikat

Pe 8.3.24

Äkäshotelli
Kolari

Ti 12.3.24

Viking Grace
Turku

La 16.3.24

Karhulan keskustalo
Kotka

To 21.3.24

Ideapark Lempäälä
Lempäälä

Pe 22.3.24

Kunnonpaikka
Siilinjärvi

La 23.3.24

Pajarinhovi
Kitee

Ke 10.4.24

Nurmo

Ke 17.4.24

Äkäshotelli
Kolari

La 20.4.24

Auran Nuortentalo
Aura

Ke 24.4.24

Viking Glory
Turku

To 25.4.24

Viking Glory
Turku

Ma 6.5.24

Viking Cinderella
Helsinki

Ti 7.5.24

Viking Cinderella
Helsinki

La 18.5.24

Valasranta
Yläne - Pöytyä

La 25.5.24

Ämyri
Somero

Esittely

Pirita Niemenmaa on koko Suomen tuntema artisti, joka valloittaa persoonallisen pehmeällä äänellään. Artisti viihdyttää yleisöään niin tanssilavoilla, konserttiestradeilla kuin radioaalloilla. Pirita on tullut tutuksi myös somen puolella aktiivisesti tekemistään livestriimeistään.

Pirita on aito ja helposti lähestyttävä persoona, joka kohtaa yleisönsä lämmöllä. Hän on raikas tuulahdus iskelmätaivaalla: laulaja, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Piritan suuri vahvuus ovat herkät tulkinnat ja eläytyminen. Ohjelmisto koostuu monille tunnetuista kappaleista – myös niistä hieman unohdetummista hiteistä.

Hänen pitkä historiansa musiikin saralla näkyy ja kuuluu, mutta artisti on uudistumiskykyinen ja valmis jopa rohkeasti heittäytymään tuntemattomaan. Pirita Niemenmaa on keikkaillut jo vuodesta 2004, joten monet estradit ovat tulleet tutuksi ympäri Suomen. Hänet tunnetaan vuoden 2019 Tangokuningattarena: kruunaus nosti hänet iskelmätaivaan kirkkaimpiin parrasvaloihin ja Pirita pääsi tekemään samaisena vuonna upean konserttisalikiertueen. Hänet muistetaan myös Suomen suosituimmasta realitysarjasta Temptation Island, joka kertoo Piritan rohkeudesta ja avoimesta suhtautumisesta julkisuuteen.

Pirita on julkaissut pitkäsoiton Miten kaikesta kiittäisin (2021), josta on julkaistu myös radiosingle. Matkan varrelle kertyneitä muita singejulkaisuja ovat Rion tähti, Jos lähdet, Rakastatko laisinkaan, Elämän aalloissa ja Teet kevään (2023). 

Lue lisää

Lisätiedot

Referenssejä

”Pirita on aito ja helposti lähestyttävä, joka kohtaa yleisönsä lämmöllä. Hän on hyvällä huumorilla varustettu, iloinen ja raikas tuulahdus lavoilla. Hänellä on pilkettä silmäkulmassa ja on hyvä heittäytymään. Leikkisyys ja hauskuus kuvaavat Piritan luonnetta, mutta työtä tehdään kuitenkin aina täysillä. 

”Piritan suuri vahvuus on herkät tulkinnat, joihin hän pääsee syvälle eläytymään. Hänen ohjelmistonsa koostuu monille tunnetuista kappaleista sekä myös ehkä jo niistä hieman unohdetuista hiteistä. Monia näistä kappaleista ei välttämättä ole niin paljon muualla kuultu! Hänen pitkä historiansa musiikin saralla näkyy ja kuuluu – ja hän on valmis uudistumaan ja heittäytymään rohkeasti tuntemattomaan.”

 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.