FI / EN

TIS Pirita Niemenmaalta kevätsingle

Pirita Niemamaa single

Pirita Niemenmaa on koko Suomen tuntema artisti, joka valloittaa persoonallisen pehmeällä äänellään. Artisti viihdyttää yleisöään niin tanssilavoilla, konserttiestradeilla kuin radioaalloilla. Tangokuningattaruus nosti hänet iskelmätaivaan kirkkaimpiin parrasvaloihin. Hänet muistetaan myös realitysarjasta Temptation Island, joka kertoo Piritan rohkeudesta ja avoimesta suhtautumisesta julkisuuteen.

– Sanoisin kaksi asiaa TIS-opetuksena: että ei saisi pitää mitään itsestään selvyytenä. Ja että elämässä täytyy välillä ajatella myös omaa parastaan, ehkäpä olla jopa hieman itsekäs, että pärjää vaikeissa tilanteissa.

Piritan keikkamyynti vaihtui keväällä MagnumLivelle. Samalla vaihtui levy-yhtiö.

– Silloin kun sain tämän biisin ”Teet kevään” käsiini, niin en edes ehtinyt kuunnella tätä biisiä täysin loppuun, kun heti laitoin viestin, että varaan tämän. Se kuulosti jo silloin omalta. Biisin keväinen teksti ja lattarihenkisyys oli jotenkin aika iskevä, kertoo Pirita, jonka ääni soljuu pehmeänä kappaleessa. Kappaleen on säveltänyt ja sovittanut Marko Lapiolahti ja Sami Lapiolahti ja sanoittanut Juho Rintarunsala.

– Kesää ja keikkoja kohti mennään, oon niin onnellinen, miten ihanasti mut on otettu vastaan MagnumLivellä. Uusia juttuja tulossa, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt mennään uudella innolla eteenpäin. Nähdään keikoilla! 

• magnumlive.fi/pirita-niemenmaa

• facebook.com/piritartisti

• instagram.com/piritaniemenmaa

• tiktok.com/@piritartisti

Pirita Niemamaa single