FI / EN

Pasi Vainionperä

Pasi Vainionperä
Seuraavat keikat

La 7.10.23

Yritystilaisuus
Helsinki

La 21.10.23

Ravintola Punainen Kukko
Pori

La 28.10.23

Yksityistilaisuus, Tampere

Pe 10.11.23

Yritystilaisuus
Helsinki

Pe 17.11.23

Yritystilaisuus
Tampere

To 23.11.23

Herrankukkaro (Yksityistilaisuus)
Rymättylä - Naantali

La 9.12.23

Hotelli Koskenniska
Forssa

Esittely

Pasi Vainionperä on tamperelaissyntyinen laulaja ja muusikko. Energiseltä ja monipuoliselta esiintyjältä taittuu niin perinteisempi iskelmä kuin mukaansatempaava pop/rock-iloittelu bilebändinsä Pasi Vainionperä Party Rockersin kanssa. Lisäksi Vainionperä tekee akustisia duo- ja triokeikkoja pubeissa ja yksityistilaisuuksissa.

Pasi Vainionperä valittiin Iskelmäartisti 2009 -kilpailun voittajaksi Himoksella järjestetyllä Iskelmäfestivaalilla heinäkuussa 2009. Kilpailun jälkeen syyskuussa 2009 julkaistiin ensimmäinen single, Petri Munckin käsialaa oleva Rakkaudessa suuria. Se ylsi ensimmäisellä viikollaan radiokanava Iskelmän kuuntelijalistan toiselle sijalle ja oli vuonna 2010 kaupallisten radioiden 21. soitetuin kappale. Debyyttialbumi Rakkaudessa suuria julkaistiin vuonna 2010 ja se valittiin paikallisradioiden toimesta kuukauden levyksi. Vuosiin on mahtunut myös Iskelmän vuosiäänestyksessä ehdolla olo Vuoden tulokas -sarjassa.

Vainionperän singlejulkaisu Rakkauden rikollinen julkaistiin 2016. Sen jälkeen ovat ilmestyneet En ollutkaan sun arvoinen (2019), sekä uusimpana  Karoliina (2021). Kaikkia kolmea biisiä yhdistää se, että Vainionperä on itse ollut tekemässä niitä alusta alkaen sanoitus- ja sävellyspuolella.

Pasin voi tilata yritystilaisuuksiin ja tapahtumiin myös juontajaksi.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.