FI / EN

Pasi Vainionperä aloittaa yhteistyön Tapparan kanssa

Pasi Vainionperä

Muusikko, laulaja ja myös radioäänenä sekä juontajana toiminut Pasi Vainionperä aloittaa yhteistyön Tapparan kanssa. Pasi iloitsee uudesta pestistään: 

– Heps! Nyt se on julkista että aloitan työt Tapparalla. Eli olen alkavalla kaudella Tapparan kotiotteluiden katsomojuontajana. Olen pelikatkoilla vetämässä kisoja ja muuta ohjelmaa, sekä luomassa omalta osaltani tunnelmaa halliin. Liigan avausottelu on ensi tiistaina 13.9. Tappara-TPS ja silloin oon jo tositoimissa. 

– Käytännössä tulen siis tekemään parhaani sen eteen, että kirvesrintojen kotiotteluissa on entistäkin enemmän menoa ja meininkiä, myös katsomon puolella. Katsomojuontojen lisäksi tulen olemaan mukana ottelutapahtumissa myös ennen itse peliä sekä sen jälkeen, erilaisia oheistapahtumia unohtamatta. Edessä on siis uusi ja jättimäisen iso haaste.

– Odotan innolla ja suurella jännityksellä ensi tiistaina koittavaa liigakauden avausta, Onhan tämä on todellinen unelmien täyttymys tällaiselle Tappara-fanille! Huomenna otetaan vähän jo alkulämpöjä pregame- ja jälkipelimeiningeissä Tapparan CHL-kotiavauksessa Slovan Bratislavaa vastaan Nokia Arenalla. 

Pasi keikkailee edelleen mm. trubaduurina, duona ja bändinsä kanssa. Hänet voi tilata MagnumLiveltä keikoille myös juontajaksi. Lue lisää Pasi Vainionperästä.