In English

MagnumLive

Pasi Vainionperä

Pasi Vainionperä

Pasi Vainionperä on energinen ja monipuolinen, monessa liemessä keitetty ammattilainen. Sympaattinen Pasi tunnetaan monilta eri estradeilta: hänellä on parinkymmenen vuoden kokemus erilaisista yleisö- ja yritystapahtumista niin muusikkona, dj:nä kuin juontajana.

Vuodesta 2019 alkaen Pasi Vainionperä on ollut radiojuontajana Radio SUN -kanavalla. Perjantaisin kuultavaa omaa Vaihde Vapaalle -ohjelmaa on kuultu jo useamman vuoden ajan. Tämän lisäksi hänen juontojaan on kuultu radion aamu- ja iltapäivälähetyksissä. Syksystä 2021 lähtien Pasi on ollut mukana Tampereen Kiakkoradiossa studioisännän roolissa. Kauden mittaan on hoitunut satoja haastatteluja jääkiekon puitteissa.

Pasi ja hänen juontamansa ohjelmat ovat olleet myös mukana RadioGaalassa: Vaihde Vapaalle oli ehdolla Vuoden parhaaksi paikalliseksi radio-ohjelmaksi vuosina 2020 ja 2022. Tampereen Kiakkoradion Pelipäivä ehdolla Vuoden parhaaksi paikalliseksi radio-ohjelmaksi 2022 sekä Pasi itse oli ehdolla RadioGaalassa Vuoden parhaaksi paikalliseksi radiojuontajaksi vuonna 2022.

Pasi jatkaa myös aktiivista muusiikko- & laulajauraansa, joka alkoi jo vuonna 2009. Katso artistisivut.