FI / EN

Paavo Asunmaa

Seuraavat keikat

Esittely

Paavo Asunmaa on eteläpohjalainen laulaja. Ikää siinä 30 vuotta. Pituutta suotu lähemmäs 2 metriä. Etelä-Pohjanmaan helmessä Alavudella syntynyt, maailmalle lähtenyt ja palannut maailmalta takaisin kotiin. Siinä laulajan tarina, miehen, joka on varustettu karitapiomaisella äänellä. Nyt hän valloittaa musiikin voimalla estradeja. Keikoilla Paavon laulaa solistina mikrofonin takana, mutta hän taitaa myös eri soitinten kirjon – ja voipa hänet löytää keikolla yllätyksenä vaikkapa rumpujen tai kitaran takaa.

Solisti ura alkoi ryminällä 2018, kun mies osallistui Tangomarkkinoilla semifinaaliin. Siitä jatkui osallistuminen toiseen valtakunnalliseen televisioisoituun laulukilpailuun, jossa Paavo niitti heti ensikerralla kakkossijan.

Heti alusta alkaen on ammattimaisesti  lähdetty rakentamaan musiikkiuraa laulajana. Esitettävä musiikki ja kappaleet on tehty huolella, ja live-esiintymiseenkin on oman yhtyeen kanssa panostettu. Iskelmää countrymaisemaan maalattuna, musiikkia persoonallisella otteella, tanssikansaa palvellen: tätä on Paavo Asunmaa. Toiveena on saada myös nuoria mukaan tanssi- ja iskelmämusiikin pariin.

Motto: Huumoria täytyy olla elämässä, ja musiikkia, joka kantaa sukupolvelta toiselle. 

Alkuvuonna 2023 on julkaistu uutta musiikkia: Lakeuden kaipuu -singlen muodossa sekä  musiikkivideo. 2024 vuoden alkuun julkaistiin kappale Kun tuuli käy, jonka musiikkivideolla vierailee Jussi Lampi. 

Paavon terveiset tanssikansalle:

– Kevään saapuessa ja lintujen laulaessa on aika koittanut. Saavumme etelä-pohjanmaan sydämestä Alavudelta tanssittamaan ja viihdyttämään koko Suomea. Meiltä löytyy jokaiselle musiikkimaulle ja joka tanssijalle jotain. Viihdytään ja nautitaan upeista yhteisistä illoista!

– Musiikkia tulee laidasta laitaan! Sellaisiakin klassikoita, joita tanssilavoilla ei ole välttämättä kuultukaan, mm. legendojen kappaleita eri vuosikymmeniltä, mm. Matti Eskoa, Kari Tapiota, Reijo Taipaletta, Olavi Virtaa, ja tietenkin omia kappaleitamme.

Lataa juliste A2 (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Discografia
2023 –  Lakeuden kaipuu, cds + musiikkivideo
2022 – Syntinen – Pasanen feat. Paavo Asunmaa, cds
2018 – Sydänpuoli säätä vasten, (Youtube)

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.