FI / EN

Kari Vepsä

Kari Vepsä istuu studiossa mustassa nahkatakissaan.
Seuraavat keikat
398,2167 - 1 - 0

Pe 28.6.24

Kerimäen Helmi Oy
Kerimäki - Savonlinna

Ke 3.7.24

Vaakahuoneen Paviljonki (Kari solo)
Turku

La 6.7.24

Koivikon Maneesi tanssit
Kitee

La 20.7.24

yksityistilaisuus
Karkkila

Su 21.7.24

Maran Baari Oy
Salo

La 3.8.24

Laakkolan Kylätalo
Pulkkila - Siikalatva

Su 4.8.24

Helsinki Pavi
Vantaa

La 17.8.24

Emet Folkpark
Kruunupyy

Ma 2.9.24

Äkäshotelli
Kolari

La 14.9.24

Palvelukoti Kotivalli
Sipoo

Esittely

Kari Vepsä on vuoden 1996 Syksyn Sävel -voitostaan lähtien kuulunut Suomi-iskelmän ykkössuosikkeihin. Miehekästä lämpöä huokuvan Karin laulut ovat koskettaneet suomalaisten sydäntä, mistä todistaa mm. Syksyn Sävel -hitin mukaan nimetyn Onnenmaa-pitkäsoiton vuonna 2004 saavuttama platinalevyraja: 40.000 myytyä albumia!

Äkillinen menestys ei noussut Vepsän Karille stetsoniin, vaan mies jatkoi nöyrästi keikkailua kansan parissa, ja uutta hittimateriaaliakin syntyi: Tanssin yötä pois, Tää on sun maa, Seitsemäs aalto… Karin pehmeän hymyilevä ääni on kantautunut radioaalloilta iskelmän ystävien korviin ja tuonut lohtua kansalaisten karuun arkeen.

Kari Vepsän on julkaissut vuosien varrella useita albumeja, Onnenmaan lisäksi mm. sooloalbumit Muistatko ja Elämä on kaunis. Kari itse esittäytyy ansiokkaasti myös itse sekä säveltäjänä että sanoittajana, mm. Muistatko-albumin kappaleissa Yksi meistä ja Erämaa. Kesäksi 2016 julkaistiin Karin ensimmäinen hengellinen levy Elämästä kiitos.

Sympaattinen musiikki- ja hevosmies on vuosien varrella saanut tunnustusta virallisiltakin taholta: Kari on nimetty ehdolle niin Emma-palkinnon (Vuoden ’97 Miessolisti) kuin Iskelmä Finlandia (2001) -palkinnon saajaksi. Vuonna 2018 Kari julkaisi kirjan Kari Vepsä Hevosen asialla ja albumin Vierivät kivet.

Keikoilla Kari Vepsää säestää oma tuttu nelimiehinen yhtye Onnenmaa.

Lataa juliste A3 (PDF)

Lue lisää

Lisätiedot

Julkaisuja
2018, Vierivät kivet, CD
2018, Kari Vepsä Hevosen asialla, kirja
2016, Elämästä kiitos, CD (hengellinen levy)
2006, Muistatko
2002, Tää on sun maa
2000, Elämä on kaunis
1998, Nään sinut vielä
1996, Onnenmaa, (platinalevy)

Kokoelmat
2011, Nyt on tanssin aika
2007, 40 unohtumatonta laulua
2004, Parhaat
2000, Suuret sävelet

Erikoisohjelmat

Elämä Kantaa – Arja Koriseva & Kari Vepsä
Elämä kantaa
 on kahden iskelmälaulajan, Arja Korisevan ja Kari Vepsän yhteinen, uusi konserttituotanto, joka sai ensi-iltansa syksyllä 2016. Konsertti johdattelee kuulijat lämminhenkiseen tunnelmaan artistien kauneimpien laulujen siivittämänä. Samalla kuullaan tarinoita heidän elämänsä varrelta.

Sinivalkoiset äänet -konsertti
Koko kansan herkät laulujen tulkitsijat Marita Taavitsainen ja Kari Vepsä luovat kodikkaan tunnelman tuttujen, kauniiden laulujen myötä. Molemmat laulajat ovat kokeneet nuorena maaseudun kauneuden ja ihanuuden. Rakkaus luontoon ja eläimiin ovat säilyneet syvällä sielussa ja molempien herkissä lauluissa nämä asiat voi kokea aina uudelleen. Kummallekin laulajalle on tärkeä Suomi ja suomalaisuus. Niiden siivittäminä on konsertin laulut valittu unohtamatta suomalaisen iskelmän slaavilaista luonneta; kaipuuta ja nostalgiaa.
– Marita Taavitsainen, laulu
– Kari Vepsä, laulu
– Jarmo Tinkala, harmonikka
– Onnenmaa-Juhlaorkesteri

Joulun Kynttilät -konsertti
Konsertti sopii hyvin joulun ajan konsertiksi kirkkoihin. Suomalaisten rakastamat kauneimmat joululaulut ja Karin omat herkät tulkinnat luovat rauhoittavan musiikkinautinnon. Kokoonpanona voi olla duo tai trio.
– Kari Vepsä, laulu, kitara
+ säestäjä(t)

Kari Vepsä ja Elämästä kiitos -kirkkokonsertti on tunnelmallinen ohjelmapaketti.
Kari Vepsä konsertoi kirkoissa eri puolilla Suomea paikallisten syöpäjärjestöjen toiminnan tukemiseksi. Konserteissa vastaanotto on ollut lämmin ja koskettava. Kari haluaa tulla lähelle ihmisiä ja kertoa omista elämän karikoista ja vaikeista paikoista.
– Niistä kaikista selviää uskon ja läheisten turvin, kertoo itsekin eturauhassyövän kokenut kansanlaulaja.
Kari säestäjineen esittää tuttuja, kauneimpia hengellisiä ja Karin omia tunnettuja lauluja. Konsertissa kuulemme mm. Nousee päivä laskee päivä, Ystävän laulu, Kuinka voit väittää, Päivä vain ja Kaksi nauhaa. Kappaleiden sovituksista vastaa Juse Venäläinen.
– 
Kari Vepsä, laulu kitara
– Raimo Hast, kitara
– Juse Venäläinen, koskettimet

Konsertit sopivat mm. yritysten asiakastilaisuuksiksi tai yhdistysten varainkeruuksi. Konserttipaketit pitävät tarvittaessa sisällään kaiken äänentoistosta ja valoista ja markkinointimateriaaleihin. Lue lisää MagnumLiven tuotantopalveluista.

Kari Vepsä ja Elämästä kiitos -konsertin koukeroinen logo.

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.