FI / EN

Kari Vepsä juhlistaa 70-v. synttärivuottaan musiikilla ja juhlakonsertilla

Kari Vepsä

Kari Vepsä julkaise uuden kappaleen syksyyn 2022. Laulu sydämellä -kappaleen työstämiseen on vaikuttanut vahvasti mestari Riku Niemi. Singlen julkaisupäivä on perjantai 22.10.2022. 

– Tapio Lauhamaan laulun melodia kosketti minua ensin. Seuraavaksi kun luin Janne Aholan tekstin, se tuntui sopivan hienosti tuohon melodiaan. Lähetin laulun Riku Niemelle, joka tykkäsi myös. Siitä lähti käyntiin studiosessio ja tulos on tässä. Laulu ja kokonaisuus on mielestäni näköiseni. Soitan siinä muuten itse kitaraa, kertoo Kari.

 

– Minusta laulussa on useampi tapa ilmaista hienojakoisesti ystävyyttä ja rakkautta, pohtii Kari itse kappaleen sanoituksesta.

Juhlavat 70-vuotta tänä vuonna täyttäneen Karin laulajaura jatkaa vahvana kulkuaan. Torstaina 27.10.2022, Pieksämäeltä lähtöisin oleva Kari juhlistaa pyöreitään juhlakonsertin voimalla Pieksämän Kulttuurikeskus PoleenissaLisätietoa. Karin virallinen 70-v.-syntymäpäivä oli 31.3., mutta Covid-19 vuoksi maaliskuulle suunniteltu konsertti siirrettiin tähän syksyyn. 

Facebook / Instagram / karivepsa.com  / Keikkakalenteri

Lari Vepsä – Laulu sydämellä, cds
Säv. Tapio Lauhamaa, san. Janne Ahola, sov. Riku Niemi
MagnumLive 2022

Kari Vepsä