FI / EN

Jarkko Honkanen

Jarkko Honkanen hymyileväisenä.
Seuraavat keikat

La 14.10.23

Urjanlinna
Sievi

La 21.10.23

Huttukylän NS
Kiiminki - Oulu

Pe 27.10.23

Kuiwuri-sali, viihdekeskus Wanha Kanala
Loimaa

La 28.10.23

Hotelli-Kylpylä Rauhalahti
Kuopio

La 11.11.23

Laren Baari
Tornio

La 2.12.23

Spa Hotel Runni
Iisalmi

Pe 8.12.23

Äkäshotelli
Kolari

La 9.12.23

Ämmänsaaren työväentalo
Suomussalmi

Pe 29.12.23

Kempeleen Työväentalo
Kempele

La 30.12.23

Äkäshotelli
Kolari

Su 31.12.23

Saarenkylän NS
Rovaniemi

Esittely

Jarkko Honkanen on pitkän uran tehnyt laulaja, joka viime aikoina on entisestään nostanut suosiotaan tanssikansan parissa.

Ensimmäisen suurempaa huomiota saaneen Rakkauden kellot -kappaleen julkaisun jälkeen ovat päivänvalon nähneet jo kuusi pitkäsoittoa. Niistä uusin on Taiga-yhtyeen kanssa tehty albumi Suunta muuttumaton (2020), joka on saanut tanssi- ja iskelmäkansalta erikoisen paljon huomiota. Sitä edeltänyt Vaeltaja (2017) valittiin Vuoden albumiksi. Näiltä albumeilta julkaistut singlet Läpikulkumatkalla, Saavuttamaton, Hyvissä käsissä ja Kaikki mistä haaveilin, ovat pärjänneet edellisten singlejulkaisujen tavoin listoilla hienosti. Listasijoituksia ovat keränneet myös Onnen hetket  ja Taivas rajana -kappaleet. Jarkon ja Taigan muita julkaisuja ovat mm. tanssijalkaa kutittelevat Kaikesta huolimatta ja Katse vain.

Jarkko ja Taiga valittiin vuonna 2017 Vuoden Tanssittajaksi. Kokoonpano nähtiin useaan otteeseen myös suositussa TV-sarjassa Taivaantulet.

Laulamisen ja esiintymisen nälkä vie Jarkkoa eteen päin laulajan uralla ja intohimoinen yhteistyö Taigan kanssa varmistaa monipuolisen viihdytyksen keikoilla ja muissa musiikkiproduktioissa. Tulevaisuus uusien julkaisujen ja keikkojen suhteen näyttää siis erittäin valoisalta.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.