FI / EN

Jarkko Honkanen & Taiga: uutta musiikkia

Jarkko Honkanen, Taiga, Single

Jarkko Honkanen & Taiga -yhtye tunnetaan lähes 20 vuotta kestäneestä urastaan suomalaisen iskelmä- ja tanssimusiikin parissa. Jarkko kiertää Suomea Taiga-yhtyeen säestämänä n. 100 keikan vuosivauhdilla. Keikoilla yhtye esiintyy viisimiehisenä kokoonpanona. 

Nyt kokoonpano julkaisee uutta musiikia: Malja elämälle. 

 

Pitkäsoittoja sekä singlejulkaisuja on useita. Lokakuussa 50 vuotta täyttävä solisti Jarkko Honkanen on tunnettu mm. Tangomarkkinat-laulukilpailun vuoden 2014 finaalista.

Laulajan uraa on takana 25 vuotta. Iskelmäkeikoilla Honkanen aloitti esiintymisen Pohjantähti-yhtyeen solistina vuonna 2004. Vuonna 2009 nimi muutettiin Taiga-yhtyeeksi. Aikaisemmin Honkanen on toiminut muun muassa rautalankayhtye The Beatsin solistina sekä useissa muissa kokoonpanoissa suomirockista tanssimusiikkiin.

– Intohimo musiikkiin ei näytä hiipumisen merkkejä. Palo ihmisten eteen ja musiikkiin on edelleen kova. Musiikkiala on siitä mielenkiintoinen, että siinä täytyy koko ajan tehdä kovasti töitä kehittyäkseen ja pysyäkseen ajan hermolla. Iskelmämusiikin jatkuva murrostila sekä maailmantilanne tuovat haasteita tullessaan. Siksi täytyy olla tavoitteita sekä realistisia ja palkitsevia odotuksia.

Pitkä ja periksiantamaton työ palkitsee varmasti tekijänsä ajan kanssa. Uskomme yhtyeen tulevaisuuteen ja esittämämme musiikin voimaan,” kertoo Jarkko yhtyeen tulevaisuudesta.

www.jarkkohonkanen.com
Facebook
Instagram