FI / EN

Energia

Energia-orkesteri
Seuraavat keikat
4139 - 1 - 0

Pe 7.6.24

Kisaranta
Kangasala

To 13.6.24

Littoisten lava
Kaarina

Esittely

Energia-yhtye on noussut iskelmäkansan tietoisuuteen keikkojensa kautta. Lennokkaasta menosta tunnetun yhtyeen keikkakalenteri on täpötäysi. Keikoiltaan yhtye on saanyt loistavaa palautetta, niin musiikista kuin tunnelmasta.

Energia esiintyy omien keikkojensa ohella iskelmätähti Teemu Roivaisen kanssa. Energia on tehnyt yhteistyötä monien eturivin artistien kanssa, joihin lukeutuu mm. Arja Koriseva, Saara Aalto, Pete Parkkonen, Mariska, Saija Tuupanen ja Eija Kantola, Teemu Roivainen. Energia on ollut mukana myös monilla suurilla konserttikiertueilla säestävänä orkesterina.

Tarvittaessa Energian ohjelmisto vaihtuu lennosta perinteikkäästä tanssimusiikista vauhdikkaaseen bilemusiikkiin (pop, rock, soul, finnhits…) – toiveista riippuen.

Energia on julkaissut myös omaa musiikia. Kuuntele Energian radiosinglet: Tyhjä huone / Maailma vaihtaa värejään / Ennen auringonnousua (instr.) / Pauliina.

Lataa juliste A3 (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Konsertit

Muiden keikkojen ohella, Energia on ollut mukana mm. suurella Sydämeni osuman sai -konserttisalikiertueella Diandran ja Teemu Roivaisen kanssa. Yhtye esiintyy myös jo useampana vuonna nähdyissä Syttyy valot tuhannet -joulukonserteissa sekä Teemu Roivaisen joulukonserteissa, myös Teemu Roivaisen & Saija Tuupasen joulukonsettikiertueella.

Kokoonpano

Niko Saloheimo (laulu, koskettimet)
Petri Hokkanen (kitara, taustalaulu)
Joonas Almila (basso, taustalaulu)
Kevin Knouna (rummut)
Ari-Pekka Laukkanen (miksaus)

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.