FI / EN

Energia

Energia-orkesteri
Seuraavat keikat
4139 - 1 - 0

Su 25.8.24

Kolmilammin lava
Hausjärvi

Ma 23.9.24

Viking XPRS
Helsinki

Esittely

ENERGIA – virtaa tanssilattialle!

Energia on noussut iskelmäkansan tietoisuuteen keikkojensa kautta. Lennokkaasta menosta tunnetun yhtyeen keikkakalenteri on täpötäysi. Keikoiltaan yhtye on saanyt loistavaa palautetta, niin musiikista kuin tunnelmasta.

Energia on nuorista, monipuolisista ja kokeneista musiikkialan ammattilaisista koostuva yhtye. Bändin jäsenet ovat esiintyneet tuhansissa tilaisuuksissa ympäri Suomea ja Eurooppaakin, ravintoloissa, yökerhoissa, viihdekeskuksissa, tanssilavoilla, festareilla sekä yritys- ja yksityistilaisuuksissa.

Bändin solistina toimii Niko Saloheimo ja lauluvoimaa löytyy kaikilta yhtyeen jäseniltä.

Bändin ohjelmisto rakentuu monipuolisesta tanssi- ja iskelmämusiikista – mutta myös vauhdikkaasta bilemusiikista – toiveista riippuen!
Katso Energia bilebändi.

Energian musiikkijulkaisuihin lukeutuvat mm. radiosinglet: Tyhjä huone / Maailma vaihtaa värejään / Ennen auringonnousua (instr.) / Pauliina.

Energia on esiintynyt omien keikkojensa ohella mm. Teemu Roivaisen kanssa ja tehnyt yhteistyötä monien eturivin artistien kanssa, joihin lukeutuvat mm. Arja Koriseva, Saara Aalto, Pete Parkkonen, Mariska, Saija Tuupanen ja Eija Kantola. Energia on ollut mukana myös monilla suurilla konserttikiertueilla säestävänä orkesterina.

Lataa juliste A3 (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Konsertit

Muiden keikkojen ohella, Energia on ollut mukana mm. suurella Sydämeni osuman sai -konserttisalikiertueella Diandran ja Teemu Roivaisen kanssa. Yhtye esiintyy myös jo useampana vuonna nähdyissä Syttyy valot tuhannet -joulukonserteissa sekä Teemu Roivaisen joulukonserteissa, myös Teemu Roivaisen & Saija Tuupasen joulukonsettikiertueella.

Kokoonpano

Niko Saloheimo (laulu, koskettimet)
Petri Hokkanen (kitara, taustalaulu)
Joonas Almila (basso, taustalaulu)
Kevin Knouna (rummut)
Ari-Pekka Laukkanen (miksaus)

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.