FI / EN

Energia bilebändi

Energia
Seuraavat keikat

Esittely

ENERGIA – virtaa tanssilattialle!

Energia on nuorista, monipuolisista ja kokeneista musiikkialan ammattilaisista koostuva yhtye. Bändin jäsenet ovat esiintyneet tuhansissa tilaisuuksissa ympäri Suomea ja Eurooppaa eturivin artistien ja yhtyeiden kanssa ravintoloissa, yökerhoissa, viihdekeskuksissa, tanssilavoilla, festareilla sekä yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Bändin ohjelmisto rakentuu vauhdikkaasta bilemusiikista ja perinteisestä tanssimusiikista – toiveista riippuen!

Bändin solistina toimii Niko Saloheimo ja lauluvoimaa löytyy kaikilta bändin jäseniltä.

Energia on loistava valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – energinen bändi ei jätä ketään kylmäksi!

• Lataa juliste A3 (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Energian bileohjelmistosta löytyy monipuolisesti suomalaisia ja kansainvälisiä uusimpia hittejä kuten Ylivoimainen, Villieläin, Kultaa hiuksissa ja Miten sydämet toimii sekä klassikoita – esimerkiksi Living on a prayer, Levoton tuhkimo, Rebell Yell ja Wonderwall. 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Niko Saloheimo (koskettimet, laulu) / Petri Hokkanen (kitara, laulu) / Joonas Almila (basso, laulu) / Kevin Knouna (rummut, laulu) / Ari-Pekka Laukkanen (miksaus)

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.