In English

MagnumLive

Weranta

Weranta tanssiorkesteri

Weranta on viiden musiikinammattilaisen orkesteri, jota yhdistää halu tuottaa elämyksiä yleisölle tinkimättömästi. Määrätietoisesti uraansa ja suosiotaan kasvattava Weranta esiintyy mukaansatempaavalla otteella.  

– Meille tärkeää, musiikin ja monipuolisuuden lisäksi, on antaa yleisölle uniikki kuva siitä, mitä suomalainen musiikki voi  parhaimmillaan olla.

Weranta julkaisee omaa musiikkia tavoitellen laajaa kuulijakuntaa. Musiikissa soivat vahvasti moniääniset laulut. Nuorekkaan iskelmäyhtyeen musiikista on aistittavissa suomalaista melankoliaa ja kauneutta, unohtamatta reipasta ja hyväntuulista energiaa. Musiikki on sekoitus iskelmää, poppia sekä ripaus rock-asennetta. 

Studiolla on syntynyt jo monia kappaleita: Ohikulkija, Kaukainen maa ja Mies tekee mitä tahtoo, (2021), joka on soinut hienosti mm. Aito Iskelmän (TOP20), Radio Suomen ja Radio Pookin listoilla. Uusimpia kappaleita ovat  2021 keväällä julkaistu Äidin sanat sekä Rakkaus minut rakensi. Vuonna 2022 luvassa on kolmen uuden singlen trilogia.  

Uuuta: Weranta on mukana myös Syksyn Sävel 2022 -kilpailussa kappaleella Elämä etsii sut. 

Esa Kinnunen – Laulu, kitara
Iisak Latvala – kitara 
Ossi Peltoniemi – Koskettimet, haitari
Harri Pekkarinen – Basso
Jyri Ekholm – Rummut

Videot

Keikat