FI / EN

Weranta julkaisee ensimmäisen joulusinglensä – kuuntele!

Weranta

Werannta-yhtyeen ensimmäinen joulusingle vie kauas lapsuuteen palauttaen mieleen lämpimimmät joulumuistot. Kappale julkaistaan 18.11.2022.

Uusi joululaulu on syntynyt Lasse Wikmanin ja Petri Somerin kynistä, joiden käsialaa on kuultu myös tänä vuonna julkaistun singletrilogian julkaisuissa, eli sen kahden ensimmäisen julkaistun laulun sanoissa ja sävelissä. Kolmas trilogian kappale näkee päivänvalon vuonna 2023.

– Voin vieläkin tuntea takkatulen loimun ja suklaan tuoksun mummolassa. Vaikka lapsuuden jouluperinteet ovat muuttuneet vuosien varrella, tämä laulu vie takaisin sinne, muistelee Werannan kosketinsoittaja Ossi Peltoniemi.

Weranta tekee vahvaa nousuaan ja yhtye nähtiin juuri myös Syksyn Sävelen semifinaalissa.

Esa Kinnunen – Laulu, kitara
Iisak Latvala – kitara 
Ossi Peltoniemi – Koskettimet, haitari
Petri Hannonen – Basso
Henri Schröter – Rummut

 

Weranta on kokonaisuus intohimoa ja halua tuottaa elämyksiä yleisölle tinkimättömästi. Määrätietoisesti uraansa ja suosiotaan kasvattava Weranta esiintyy mukaansatempaavalla otteella.

– Meille tärkeää, musiikin ja monipuolisuuden lisäksi, on antaa yleisölle uniikki kuva siitä, mitä suomalainen musiikki voi parhaimmillaan olla.

Weranta julkaisee aktiivisesti omaa musiikkia tavoitellen laajaa kuulijakuntaa. Musiikissa soivat vahvasti moniääniset laulut. Nuorekkaan iskelmäyhtyeen musiikista on aistittavissa suomalaista melankoliaa ja kauneutta, unohtamatta reipasta ja hyväntuulista energiaa. Musiikki on sekoitus iskelmää, poppia sekä ripaus rock-asennetta.

Studiolla on syntynyt jo monia kappaleita: Kaukainen maa, Rakkaus minut rakensi ja Mies tekee mitä tahtoo, (2021), joka on soinut hienosti mm. Aito Iskelmän (TOP20), Radio Suomen ja Radio Pookin listoilla. Vuonna 2022 on saanut alkunsa kolmen uuden singlen trilogia joista jo julkaistut Väärä laulu ja Elämä etsii sut ovat saanneet hyvän vastaanoton keikoilla. 

weranta.fi / facebook.com/werantaofficial / instagram.com/werantaofficial / www.youtube.com/c/werantaofficial