In English

MagnumLive

Paavo Asunmaa

Paavo Asunmaa

Paavo Asunmaa on eteläpohjalainen laulaja. Ikää siinä 30 vuotta. Pituutta suotu lähemmäs 2 metriä. Etelä-Pohjanmaan helmessä Alavudella syntynyt, maailmalle lähtenyt ja palannut maailmalta takaisin kotiin. Siinä laulajan tarina, miehen, joka on varustettu karitapiomaisella äänellä. Nyt hän valloittaa musiikin voimalla estradeja. Keikoilla Paavon laulaa solistina mikrofonin takana, mutta hän taitaa myös eri soitinten kirjon – ja voipa hänet löytää keikolla yllätyksenä vaikkapa rumpujen tai kitaran takaa.

Solisti ura alkoi ryminällä 2018, kun mies Tangomarkkinoilla semifinaaliin. Siitä jatkui osallistuminen toiseen valtakunnalliseen televisioisoituun laulukilpailuun, jossa Paavo niitti heti ensikerralla kakkossijan.

Heti alusta alkaen on ammattimaisesti  lähdetty rakentamaan musiikkiuraa laulajana. Esitettävä musiikki ja kappaleet on tehty huolella, ja live-esiintymiseenkin on oman yhtyeen kanssa panostettu. Iskelmää countrymaisemaan maalattuna, musiikkia persoonallisella otteella, tanssikansaa palvellen: tätä on Paavo Asunmaa. Toiveena on saada myös nuoria mukaan tanssi- ja iskelmämusiikin pariin.

Motto: Huumoria täytyy olla elämässä, ja musiikkia, joka kantaa sukupolvelta toiselle. 

Tulossa! 2023 vuoden alussa julkaistaan uutta musiikkia ja musiikkivideo. 

 

Videot

Discografia
2023 –  tulossa uutta musiikkia 
2022 – Syntinen – Pasanen feat. Paavo Asunmaa, cds
2018 – Sydänpuoli säätä vasten, (Youtube)