In English

MagnumLive

Jarkko Honkanen

Jarkko Honkanen on pitkän uran tehnyt laulaja, joka viime aikoina on entisestään nostanut suosiotaan tanssikansan parissa. 

Ensimmäisen suurempaa huomiota saaneen Rakkauden kellot -kappaleen julkaisun jälkeen ovat päivänvalon nähneet jo kuusi pitkäsoittoa. Niistä uusin on Taiga-yhtyeen kanssa tehty albumi Suunta muuttumaton (2020), joka on saanut tanssi- ja iskelmäkansalta erikoisen paljon huomiota. Sitä edeltänyt Vaeltaja (2017) valittiin Vuoden albumiksi. Näiltä albumeilta julkaistut singlet Läpikulkumatkalla, Saavuttamaton, Hyvissä käsissä ja Kaikki mistä haaveilin, ovat pärjänneet edellisten singlejulkaisujen tavoin listoilla hienosti. Listasijoituksia ovat keränneet myös Onnen hetket (2018) ja Taivas rajana (2018) singlet. Jarkon ja Taigan uusimpia julkaisuja ovat koskettava Kaikesta huolimatta ja tanssijalkaa kutittelevat Kaikesta huolimatta ja Katse vain. Jarkolla on työn alla uusi sooloalbumi.

Jarkko ja Taiga valittiin vuonna 2017 Vuoden Tanssittajaksi. Kokoonpano nähtiin useaan otteeseen myös suositussa TV-sarjassa Taivaantulet

Laulamisen ja esiintymisen nälkä vie Jarkkoa eteen päin laulajan uralla ja intohimoinen yhteistyö Taigan kanssa varmistaa monipuolisen viihdytyksen keikoilla ja muissa musiikkiproduktioissa. Tulevaisuus uusien julkaisujen ja keikkojen suhteen näyttää siis erittäin valoisalta.

Videot

Keikat