FI / EN

Tubettaja osana tapahtumaa

Virtuaalitodellisuuden tähdet valloittavat lavat

MagnumLive Oy on tunnettu kyvystään tuoda yleisön eteen ajan hermolla olevaa viihdettä. Yksi tämän päivän kuumimmista trendeistä on virtuaalitodellisuuden maailmasta ponnistavat tubettajat, jotka ovat nousseet suureen suosioon erityisesti nuoremman yleisön keskuudessa. Nämä sosiaalisen median tähdet tarjoavat raikasta ja interaktiivista sisältöä, joka resonoi katsojien kanssa uudella ja innostavalla tavalla. MagnumLive on ajan hermolla ja tuo nämä digitaalisen viihteen suunnannäyttäjät suoraan tapahtumiisi, olipa kyseessä sitten yritystilaisuus tai yksityinen juhla.

Tubettajien suosio perustuu heidän kykyynsä luoda yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta yleisönsä kanssa. Heidän esiintymisensä eivät rajoitu pelkästään verkkoon, vaan live-esiintymiset tuovat uuden ulottuvuuden heidän ja fanien väliseen suhteeseen. MagnumLive ymmärtää tämän dynamiikan ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hyödyntää tubettajien vetovoimaa osana tapahtuman ohjelmaa. Meiltä löydät sopivan esiintyjän jokaiseen tilaisuuteen, oli kyseessä sitten suosittu pelivideoiden tekijä tai lifestyle-vaikuttaja.

Monipuoliset ohjelmapalvelut kaikenkokoisiin tapahtumiin

MagnumLive Oy:n palveluvalikoima on laaja ja kattaa kaikki esiintyjäasiat aina suunnittelusta toteutukseen. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme noin 3500 toimeksiantoa vuosittain, mikä kertoo palvelumme laadusta ja luotettavuudesta. Olipa kyseessä sitten intiimi perhejuhla tai suuri yritystapahtuma, meiltä löytyy sopiva esiintyjä jokaiseen tilanteeseen. Me MagnumLivessä uskomme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme ohjelman aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Asiakastyytyväisyytemme on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Tämä näkyy myös viimeisimmässä tutkimuksessamme, jossa saavutimme NPS-luvun 40. Olemme luotettava kumppani, joka on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita ja unohtumattomia elämyksiä. Esiintyjävalikoimamme kattaa koko Suomen artistikattauksen, ja edustamme osaa artisteista yksinoikeudella. MagnumLive on valintasi, kun haluat tapahtumaasi ammattitaitoista ohjelmaa ja elämyksiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.