FI / EN

TikoTokissa viraaliksi noussut Niilon ”Ihanuuteni blondiina” suoratoistopalveluissa, fiittaajana Antti

Niil, Ihanuuteni blondiina singlen kansi

Niilo on turkulainen esiintyvä laulaja ja musiikintekijä, joka on julkaissut musiikkia ja tähän astiseen portfolioon julkaisuja on kertynyt jo useampi tuotos.

Ihanuuteni blondiina sai alkunsa hetken mielijohteesta yhdistellä jotain vanhaa klassikkoa ja tuoretta poppia. Niilon pop-laulajan ääni sekä Antin iskelmäsoundi sointuivat loistavasti yhteen ja tästä syntyi hyvinkin nopeasti yksi tämän vuoden hehkutetuimpia kappaleita sosiaalisessa mediassa. TikTokissa saatesanoilla “lähtiskö jengi herkemmin nykyään lavatansseihin, jos ne biisit ois vähän modernimpaa tavaraa?” levinnyt video keräsi satoja tuhansia katselukertoja ja se sai aikuisten lisäksi nuorison villiintymään kesän lavatansseista.

Kappaleen ääntä käytettiin monien tuhansien eri käyttäjien toimesta ja tähän päivään asti sen on voinut bongata monen eri aihealueen videosta. Kappaleessa on käytetty Tanssiorkesteri Ässien äänittämää “Ihanuuteni” taustaa ja kertosäettä (alkuperäinen teksti ja sävellys: Yasmiinin tuoksu), mutta säkeistöt on kuitenkin kirjoitettu ja sovitettu nykypäivään.

• Lue lisää ja tilaa Niilo keikalle! 

Niilo – Ihanuuteni blondiina feat. Antti on
Säv: Harri Koivunen, Esa Kinnunen
San: Niilo Lehtonen, Markku Mäkelä
Kustantaja: LeBaron
Miksaus: Arto Nousiainen (Maisti Music)
Master: Markus Heinonen (Maisti Music)