FI / EN

Niilo

Niilo, artisti
Seuraavat keikat

Esittely

Niilo on turkulainen pop-laulaja ja musiikintekijä, jonka vahvasti erottuva ja mieleenpainuva lauluääni on omaa luokkaansa. Vankan musiikillisen historian omaava Niilo pureutuu teksteissään omiin ajatuksiinsa ja uskaltaa tuoda sanoituksissaan esille asioita, joita varmasti moni vain mielessään miettii.

Omakustanteisesti levyttävä Niilo (Niilo Lehtonen) julkaisi ensimmäisen singlensä 2023 syksyllä, jonka jälkeen julkaisutahti on ollut aktiivinen. Vuoden 2024 ensimmäinen single Mahdollisuus viihtyi Spotifyn Suomen 50 viraalisinta -listalla viikkoja.

Uusin single Ihanuuteni Blondiina on trendannut TikTokissa koko Suomen mittakaavassa ja tulee varmasti olemaan Niilon yksi odotetuimpia kappaleita kesän keikoilla. Artisti on saanut kiitosta lavatanssiyhtyeiltä ja iskelmäartisteilta nostaessaan kyseisellä julkaisulla nuorison kiinnostusta osallistua lavatansseihin.

Kokemuksia keikoilta on kertynyt aikaisempien yhtyeiden puolesta jo reippaasti. Ensimmäisen keikkansa artisti esittää kesäkuussa Ravintola Backaksen yleisölle, johon liput myytiin loppuun vain muutamassa tunnissa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.