FI / EN

Ohjelmatoimiston merkitys tapahtumien onnistumiselle

MagnumLive Oy on tunnettu kotimainen toimija, joka tuo tapahtumiin elämää ja energiaa. Meidän kauttamme järjestät unohtumattomat tapahtumat, olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, yksityisjuhla tai suurempi yleisötapahtuma. Asiakkaamme arvostavat kokonaisvaltaista palvelua, jossa kaikki esiintyjäasiat hoituvat sujuvasti ja ammattitaidolla. MagnumLive on osa laajempaa Magnum-konsernia, joka tarjoaa laadukkaita tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teknistä toteutusta sekä videotuotantoa.

Kun valitset kumppaniksesi MagnumLive Oy:n, saat käyttöösi alan parhaat resurssit. Meillä on yksinoikeudella edustettuja artisteja, mutta toimeksiantomme ulottuvat kattamaan koko Suomen artistikattauksen. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota juuri sinun tapahtumaasi sopivan ohjelman, oli kyseessä sitten rockbändi, stand-up koomikko tai klassisen musiikin virtuoosi. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, mikä näkyy myös viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luvussa, joka oli 40.

Laadukkaat tapahtumapalvelut ympäri Suomen

MagnumLive Oy:n toimipisteet sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa, mikä mahdollistaa laadukkaiden tapahtumapalveluiden tarjoamisen koko maassa. Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, mikä kertoo palveluidemme laajasta kysynnästä ja kyvystämme vastata erilaisiin tarpeisiin. Olemme ylpeitä voidessamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, ja olemme mukana toteuttamassa tapahtumia niin hotelleissa, laivoilla kuin urheilutapahtumissakin.

Magnum-konsernin brändit, kuten MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy, ovat tunnettuja laadustaan ja kyvystään luoda ikimuistoisia kokemuksia. Konsernin emoyhtiö MagnumManagement Oy:n johdolla olemme kasvattaneet liikevaihtoamme ja tulostamme merkittävästi. Oma henkilökuntamme on sitoutunutta ja ammattitaitoista, ja välillisesti työllistämme noin 300 henkilöä. Tämä kaikki varmistaa, että tapahtumasi toteutetaan sujuvasti ja ammattimaisesti, aina pienimpiä yksityiskohtia myöten.