FI / EN

MagnumLive: 3500 toimeksiantoa vuodessa – Näin onnistumme

Menestyksen avaimet: Asiakaslähtöisyys ja monipuolisuus

MagnumLive Oy on tunnettu kyvystään hoitaa vuosittain tuhansia toimeksiantoja, mutta mikä on salaisuus tämän vaikuttavan suorituskyvyn takana? Yksi keskeinen tekijä on asiakaslähtöisyys. Ymmärrämme, että jokainen asiakas ja toimeksianto on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan kunkin asiakkaan tarpeita. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, kulttuuritilaisuus tai yksityisjuhla, me MagnumLivessä varmistamme, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Monipuolisuus on toinen kulmakivi, joka mahdollistaa laajan toimeksiantojen kirjon hallinnan. Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, jotka käsittävät esiintyjien välityksen, tapahtumien tuotannon, teknisen toteutuksen ja videotuotannon. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavat kaikki tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Tämä ei ainoastaan yksinkertaista asiakkaan prosesseja, vaan myös säästää aikaa ja resursseja.

Laadukas palvelu ja luotettavuus

Laatu ja luotettavuus ovat avainasemassa, kun tavoitteena on toteuttaa tuhansia toimeksiantoja vuosittain. MagnumLive Oy on sitoutunut tarjoamaan korkeatasoista palvelua jokaisessa toimeksiannossa. Tämä näkyy muun muassa siinä, että olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja noudatamme tilaajavastuulain vaatimuksia. Lisäksi edustamme osaa artisteista yksinoikeudella, mikä takaa asiakkaillemme pääsyn ainutlaatuiseen esiintyjäkattaukseen.

Luotettavuus on myös keskeinen osa palvelulupaustamme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimeksiannot hoidetaan ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. Tämä on mahdollista, koska meillä on laaja verkosto ammattilaisia ja kumppaneita, jotka ovat omistautuneet yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen. Viimeisimmän tutkimuksemme mukaan asiakastyytyväisyytemme NPS-luku oli 40, mikä kertoo palvelumme laadusta ja asiakassuhteidemme vahvuudesta.

Yhteistyön voima ja tulevaisuuden näkymät

Yhteistyö on olennainen osa MagnumLiven toimintaa. Työskentelemme tiiviisti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että jokainen tapahtuma ylittää odotukset. Lisäksi yhteistyö eri brändien, kuten MagnumEvents, MagnumMusic ja MagnumSound, kanssa mahdollistaa laajan palvelutarjonnan ja asiantuntemuksen hyödyntämisen. Tämä synergia konsernin sisällä takaa, että voimme vastata monipuolisesti ja joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin.

Tulevaisuudessa MagnumLive pyrkii jatkamaan kasvuaan ja kehittämään palveluitaan entistäkin kattavammiksi. Tavoitteenamme on pysyä alamme kärjessä ja tarjota asiakkaillemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa heidän liiketoimintaansa. Olemme sitoutuneet investoimaan uusiin teknologioihin ja palveluihin, jotta voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja elämyksiä.