FI / EN

Ammattitaitoinen juontaja tapahtumaan

Valovoimainen juontaja tapahtumassasi

Oletko järjestämässä tapahtumaa, joka kaipaa karismaattista juontajaa vetämään ohjelmaa? MagnumLive tarjoaa ratkaisun: ammattitaitoiset juontajat, jotka osaavat viedä tilaisuutesi uudelle tasolle. Meiltä löydät juuri oikeanlaisen persoonan, joka tuo tapahtumaasi lisäarvoa ja varmistaa, että yleisö viihtyy alusta loppuun.

Juontajan valinta on tärkeä osa tapahtuman onnistumista. Ammattitaitoinen juontaja osaa luoda yhteyden yleisöön, pitää ohjelman aikataulussa ja reagoida yllättäviinkin tilanteisiin sujuvasti. MagnumLive on koonnut riveihinsä kokeneita juontajia, jotka ovat tottuneet työskentelemään erilaisissa ympäristöissä ja tilaisuuksissa – olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, gaala-ilta tai suuri yleisötapahtuma.

Etsitkö esiintyjää? Tutustu monipuoliseen artistirosteriimme

MagnumLive on ohjelmatoimisto, joka tarjoaa laajan kirjon erilaisia esiintyjiä tapahtumiin ympäri Suomen. Meiltä löydät niin musiikkiesiintyjiä, puhujia kuin erikoisaktitkin. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivan esiintyjän, oli kyseessä sitten intiimi tilaisuus tai suuren yleisön kokoontuminen.

Kun haluat varmistaa, että tapahtumasi viihde on ensiluokkaista, on MagnumLive oikea valinta. Meidän kauttamme saat yksinoikeudella edustamiamme artisteja, mutta myös laajan valikoiman muita huippuesiintyjiä. Asiakastyytyväisyytemme puhuu puolestaan: viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luku oli 40, mikä kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

MagnumLive – Luotettava kumppani tapahtumasi järjestämiseen

MagnumLive Oy on osa Magnum-konsernia, joka on 100 % kotimainen toimija tapahtuma-alalla. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja noudatamme tilaajavastuulain vaatimuksia. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa meihin niin laadun, ammattitaidon kuin vastuullisuudenkin suhteen.

Toimintamme ydin on tarjota asiakkaillemme kaikki tarvittava yhdestä paikasta. Olipa kyseessä sitten esiintyjien välitys, tapahtuman tuotanto tai tekninen toteutus, meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka ylittää odotuksesi. Olemme palvelleet lukuisia tunnettuja toimeksiantajia, ja vuositasolla toimeksiantojamme on noin 3500. Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä tapahtumastasi unohtumaton.