FI / EN

MagnumLiveltä ruotsinkielistä ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin

MagnumLive tarjoaa myös ruotsinkielistä ohjelma juhliin!

Haluatko, että juhlasi on unohtumaton? MagnumLive tarjoaa ruotsinkielistä ohjelmaa ja esiintyjiä monenlaisiin juhliin, jotta voit luoda ikimuistoisia hetkiä asiakkaillesi. Haluamme auttaa sinua tekemään juhlistasi ikimuistoiset ja antaa vieraillesi unohtumattoman kokemuksen.

MagnumLive on 100% suomalainen ohjelmatoimisto, joka tarjoaa kattavat palvelut juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Olemme osa Magnum-konsernia, joka tarjoaa myös muita tapahtumapalveluja ja esiintyjiä. Toimimme vuosisopimuksilla muun muassa Lapland Hotelsin, Eckerö Linen, Wasalinen ja Helsinki Cupin kanssa, joten voit luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme. MagnumLive Oy on myös Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen luotettava kumppani.

Ruotsinkielistä ohjelmaa juuri sinun tarpeisiisi

Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia, ja siksi tarjoamme monipuolisia ruotsinkielisiä ohjelmavaihtoehtoja. Riippumatta siitä, järjestätkö yrityksen juhlat, häät, syntymäpäiväjuhlat tai muunlaisen tilaisuuden, meiltä löytyy ruotsinkielisiä esiintyjiä eri genreistä. Voit valita esimerkiksi ruotsinkielisen bändin, solistin tai stand-up koomikon, jotka viihdyttävät vieraitasi ammattitaidolla. Takaamme, että ohjelmasta löytyy jotain jokaiseen makuun. Juhlasta tulee ikimuistoinen elämys kaikille läsnäolijoille.

MagnumLive Oy palvelee asiakkaitaan Helsingistä, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista. Toiminta-ajatuksemme on tarjota asiakkaillemme kaikki tarvittava juhlan järjestämiseen yhdeltä toimijalta. Meiltä saat laadukkaat esiintyjät, teknisen toteutuksen, ja videotuotannon, jotta voit keskittyä itse tapahtuman nauttimiseen. Olemme ylpeitä siitä, että olemme ylittäneet asiakkaittemme toiveet ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksemme lukema oli 40. Luota meihin, kun juhlia järjestetään!