FI / EN

Mika ”Immu” Ilmén – inspiroiva luennoitsija

Immun ja Kalen Rötöskatsaus Live, kuvassa Esa Ilmen ja Kale Puonti.

Elämän muutos ja itsensä kehittämisen merkitys

Itsensä kehittäminen on avainasemassa niin yksilön kuin organisaationkin menestyksessä. Kun puhutaan henkilökohtaisesta kasvusta ja tavoitteiden saavuttamisesta, inspiraatio on se voima, joka saa meidät liikkeelle ja auttaa meitä ylittämään esteet. Oman kokemuksensa kautta motivoiva puhuja voi tarjota uusia näkökulmia ja työkaluja, jotka auttavat kuulijoitaan löytämään sisäisen kipinänsä ja ohjaavat heitä kohti parempaa suorituskykyä niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Ohjelmatoimistot, kuten MagnumLive, ovat erikoistuneet tarjoamaan asiakkailleen korkeatasoisia puhujia ja esiintyjiä, jotka voivat tuoda lisäarvoa erilaisiin tapahtumiin. Olipa kyseessä sitten yrityksen sisäinen koulutuspäivä, asiakastilaisuus tai suurempi konferenssi, oikeanlaisen puhujan valinta voi olla ratkaiseva tekijä tapahtuman onnistumiselle. Inspiroiva luennoitsija sytyttää kuulijoidensa intohimon ja antaa heille välineitä, joilla he voivat edistää omaa ja yhteisönsä hyvinvointia.

Elämäntarinan voima ja kokemusten jakaminen

Kokemusten jakaminen on yksi tehokkaimmista tavoista oppia ja saada uutta perspektiiviä. Kun kuulemme toisen ihmisen elämäntarinan, se voi resonoida meissä syvästi ja antaa meille rohkeutta kohdata omat haasteemme. Tarinankerronta on ikivanha tapa siirtää tietoa ja viisautta, ja se on edelleen yksi parhaista keinoista inspiroida ja vaikuttaa kuulijoihin. Luennoitsija, joka pystyy jakamaan omat kokemuksensa ja opetuksensa mukaansatempaavalla tavalla, voi muuttaa kuulijoidensa ajattelutapaa ja toimintaa.

MagnumLive ymmärtää tämän voiman ja tarjoaa asiakkailleen puhujia, jotka ovat paitsi asiantuntijoita alallaan, myös kokeneita tarinankertojia. Heidän kauttaan löytyvät luennoitsijat ovat valmiita jakamaan omat oppinsa ja elämänkokemuksensa, mikä tekee jokaisesta tapahtumasta ainutlaatuisen ja unohtumattoman. Tällaisen puhujan valitseminen tapahtumaan voi olla arvokas investointi, joka kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen.

Yhteistyön merkitys tapahtuman onnistumisessa

Tapahtuman järjestäminen on monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Onnistunut tapahtuma ei synny itsestään, vaan se on tulosta monien ihmisten yhteisestä ponnistelusta. Ohjelmatoimiston rooli tässä kokonaisuudessa on keskeinen, sillä se vastaa oikeanlaisen sisällön ja esiintyjien löytämisestä, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita ja tavoitteita.

MagnumLive on ohjelmatoimisto, joka ottaa tämän tehtävän vakavasti ja pyrkii aina ylittämään asiakkaidensa odotukset. Heidän ammattitaitoinen tiiminsä työskentelee tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa varmistaakseen, että jokainen yksityiskohta on huomioitu ja että tapahtuma heijastaa asiakkaan visiota. Valitsemalla kumppaniksi MagnumLiven, voit luottaa siihen, että tapahtumasi on hyvissä käsissä ja että se tulee olemaan inspiroiva ja vaikuttava kokemus kaikille osallistujille.

Immu Ilmen

Yli 200 000 kirjaa myynyt Immu Ilmen on kokemusasiantuntija, joka tietää alamaailman karun elämän.

Immu on entinen rikollisjengin johtohahmo, joka on käynyt kovan koulun, ja oppinut elämään yhteiskunnan normien mukaisesti kantapään kautta.
Viisi vuotta vankilassa muutti ex-vapaaottelu-ammatilaisen elämän suunnan ja nykyisin Immu on suosittu puhuja eri tilaisuuksissa. Immu Ilmén kertoo kuulijoille rehellisesti minkälaista elämä jengimaailmassa ja vankilassa on. Immu kertoo asiat suoraan, eikä arkaile sanoa mielipiteitään rikollisista ja rikollisuudesta, niin kuin hän sen maailman nykyään kokee.
Immun ensimmäinen kirja, vuonna 2019 julkaistu ”Immu” oli myyntimenestys. Menestyskirja sai jatkoa syksyllä 2021 ”Immu – Vanki numero 1861”– teoksella. Syksyllä 2022 julkaistiin kolmas kirja ”Immu – Pokevuodet”.
Jos haluat tilaisuuteesi puhujan, joka ei varmuudella jätä kuulijaa kylmäksi, niin tilaa Immu Ilmén.

Yhteisluento Kalevi Puontin kanssa

Immu luennoi myös yhdessä dekkarikirjailija ex-huumepoliisi Kalevi ”Kale Puontin kanssa. Katso lisää >>