FI / EN

MagnumLive: Tapahtumateollisuuden luotettava kumppani

Kokonaisvaltaista palvelua tapahtumien järjestäjille

MagnumLive Oy erottuu ohjelmatoimistojen joukosta monipuolisella palvelutarjonnallaan ja vahvalla kokemuksellaan tapahtumateollisuuden alalla. Yritys on 100 % kotimainen toimija, joka on kasvanut osaksi laajempaa Magnum-konsernia. Asiakkaiden tarpeet ovat moninaiset, ja MagnumLive vastaa tähän haasteeseen tarjoamalla kattavia ratkaisuja, jotka ulottuvat esiintyjien välityksestä aina tapahtumatekniikan toteutukseen. Yrityksen toiminta-ajatus kiteytyy asiakaslähtöisyyteen: kaikki palvelut saadaan yhden katon alta, mikä tekee tapahtumien järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

MagnumLive on luotettava kumppani, joka on osoittanut kykynsä hoitaa suuria vuosisopimuksia ja toimeksiantoja, kuten Lapland Hotelsin ja Eckerö Linen m/s Finlandian esiintyjäasiat. Vuosittain noin 3500 toimeksiantoa todistavat yrityksen kyvystä hallita laajoja kokonaisuuksia ja tarjota asiakkaille korkeatasoista palvelua. Asiakastyytyväisyyttä kuvastaa myös yrityksen saavuttama NPS-luku 40, mikä kertoo vahvasta sitoutumisesta asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Laaja-alainen osaaminen ja ammattitaito

MagnumLive on tunnustettu toimija ohjelmatoimistojen kentässä, ja sen ammattitaito ulottuu laajalle. Yritys palvelee asiakkaitaan useasta toimipisteestä käsin, kattaen koko Suomen esiintyjäkentän. Tämä mahdollistaa paikallisen asiantuntemuksen ja nopeat reagointikyvyt asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi yritys on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, mikä takaa toiminnan korkean laadun ja luotettavuuden. Tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani -status vahvistaa entisestään MagnumLiven asemaa vastuullisena ja arvostettuna toimijana.

Magnum-konsernin brändit, kuten MagnumEvents, MagnumMusic ja MagnumSound, tarjoavat asiakkaille monipuolisia palveluita tapahtumien järjestämiseen. Konsernin emoyhtiö MagnumManagement Oy:n vahva taloudellinen tulos, 7 miljoonan euron liikevaihto ja 1.2 miljoonan euron tulos, kertovat yrityksen vakaasta asemasta ja kyvystä investoida tulevaisuuteen. Henkilökunnan määrä, 13 omaa työntekijää ja noin 300 välillisesti työllistettyä, osoittaa yrityksen merkittävän roolin työllistäjänä ja tapahtumateollisuuden edelläkävijänä.