FI / EN

Elävä musiikki osana tapahtumia

 

Elävän musiikin merkitys tapahtumissa

Kun puhutaan unohtumattomista tapahtumista, on elävän musiikin voima korvaamaton. MagnumLive Oy ymmärtää tämän syvällisesti, sillä olemme 100 % kotimainen ohjelmatoimisto, joka tuo elävän musiikin sydämeen jokaiseen tilaisuuteen. Ei ole väliä, onko kyseessä yritystapahtuma, yksityisjuhla tai suuri yleisötapahtuma – oikeanlainen musiikki luo tunnelman, joka kantaa ja jää mieleen.

Me MagnumLivessä olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä musiikillisia elämyksiä, jotka täyttävät ja ylittävät odotukset. Vuositasolla toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, ja kattava artistirosterimme mahdollistaa juuri oikean esiintyjän löytämisen jokaiseen tilaisuuteen. Asiakkaamme arvostavat palvelumme laatua ja joustavuutta, mikä näkyy myös NPS-lukumme 40:ssä.

MagnumLive – Monipuolista ohjelmapalvelua

MagnumLive Oy ei ole vain ohjelmatoimisto, vaan kokonaisvaltainen tapahtumapalveluiden tarjoaja. Olemme osa laajempaa Magnum-konsernia, joka palvelee asiakkaitaan monipuolisesti. Tarjoamme kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen: esiintyjät, ohjelman, teknisen toteutuksen ja jopa videotuotannon. Meiltä saat kaiken yhden katon alta, mikä tekee tapahtumasi järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että voimme hoitaa kokonaisvaltaisesti heidän esiintyjäasiansa. Olipa kyseessä sitten Lapland Hotelsin, Eckerö Linen tai vaikkapa Levi World Cupin kaltaiset suurtapahtumat, me MagnumLivessä varmistamme, että ohjelma on laadukasta ja sopivaa juuri heidän tarpeisiinsa. Toimimme ympäri Suomen, palvellen asiakkaitamme Vantaalta Inariin, ja olemme aina valmiita ylittämään asiakkaidemme toiveet.

Luotettava kumppani tapahtumasi taustalla

Luottamus on kaiken A ja O tapahtuma-alalla. MagnumLive Oy on rekisteröity Luotettava Kumppani, mikä takaa asiakkaillemme turvallisuuden ja luotettavuuden tunteen. Olemme myös Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, mikä osoittaa sitoutumisemme korkealaatuiseen palveluun ja alamme eettisiin periaatteisiin.

Meidän kauttamme saat yksinoikeudella edustamiamme artisteja, mutta myös laajan kirjon muita huippuesiintyjiä. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän toiveidensa mukaista ohjelmaa. Magnum-konsernin vahva taloudellinen asema, 7 miljoonan euron liikevaihto ja 1,2 miljoonan euron tulos, antavat meille vankan pohjan toteuttaa vaativampiakin tapahtumia.