FI / EN

Elävä musiikki tapahtumissa: MagnumLive

 

Elävän musiikin merkitys tapahtumissa

Kun puhutaan unohtumattomista tapahtumista, elävän musiikin voima on kiistaton. Se luo ainutlaatuista tunnelmaa, yhdistää ihmisiä ja jättää kestävän vaikutelman. MagnumLive Oy on kotimainen ohjelmatoimisto, joka ymmärtää tämän syvällisesti. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä musiikkielämyksiä, jotka täyttävät ja ylittävät odotukset. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, yksityisjuhla tai suurempi festivaali, meiltä löytyy sopiva esiintyjä jokaiseen tilaisuuteen.

Me MagnumLivessä uskomme, että jokainen tapahtuma ansaitsee parhaan mahdollisen soundtrackin. Siksi työskentelemme tiiviisti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, varmistaen että musiikkivalinnat tukevat kunkin tapahtuman teemaa ja tavoitteita. Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, mikä kertoo palvelumme korkeasta laadusta ja asiakkaidemme luottamuksesta meihin.

MagnumLive – Monipuoliset musiikkipalvelut kaikkiin tarpeisiin

MagnumLive Oy:n palveluvalikoima on laaja ja kattaa kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Esiintyjäasioiden hoitaminen on ydinosaamistamme, ja edustamme osaa artisteista yksinoikeudella. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia elämyksiä, jotka erottuvat massasta. Olipa kyseessä sitten kotimainen suosikki tai nouseva kyky, meiltä löytyy oikeat esiintyjät jokaiseen tilaisuuteen.

Asiakastyytyväisyytemme on meille ensiarvoisen tärkeää, ja viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luku oli 40, mikä on alamme keskiarvoa korkeampi. Tämä kertoo sitoutumisestamme laatuun ja asiakaspalveluun. Toimimme Vantaalta, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista käsin, ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Olemme myös Luotettava Kumppani, mikä takaa asiakkaillemme turvallisen ja vastuullisen yhteistyön.