FI / EN

Karismaattinen puhuja tapahtumiisi osana ohjelmatarjontaa

 

Valovoimainen juontaja tapahtumiisi

Etsitkö tapahtumaasi karismaattista juontajaa, joka osaa vangita yleisön huomion ja pitää ohjelman sujuvana alusta loppuun? MagnumLive on ohjelmatoimisto, joka tarjoaa laadukkaita ja ammattitaitoisia juontajia, jotka tuovat tapahtumaasi lisäarvoa. Meiltä löydät kokeneet juontajat, jotka osaavat luoda yleisöön välittömän yhteyden ja pitää tunnelman korkealla koko tilaisuuden ajan.

Me MagnumLivessä ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja vaatii juuri oikeanlaisen juontajan. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tapahtumasi tarpeita. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, gaala, festivaali tai yksityisjuhla, meiltä löydät sopivan juontajan, joka on tottunut työskentelemään erilaisissa ympäristöissä ja yleisöjen kanssa.

Monipuolinen ohjelmatarjonta kaikenlaisiin tilaisuuksiin

MagnumLive on ohjelmatoimisto, joka tarjoaa kattavan valikoiman viihdettä ja esiintyjiä kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Meidän kauttamme löydät niin musiikkiesityksiä, stand-up -koomikoita kuin puhujia ja juontajiakin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä, jotka täyttävät ja ylittävät odotukset.

Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, ja asiakaskuntamme kattaa laajan kirjon eri alojen toimijoita. Olemme luotettava kumppani, joka on sitoutunut tarjoamaan vain parasta ohjelmaa tapahtumiisi. Oli tarpeesi sitten intiimi akustinen keikka tai suuren luokan show, MagnumLive on valintasi.

Asiakaskokemus ja laatu etusijalla

Asiakastyytyväisyys on meille MagnumLivessä kaiken A ja O. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluita, jotka kattavat kaikki esiintyjäasiat. Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset, ja tämän osoittaa myös viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luku, joka oli 40.

Olemme 100 % kotimainen ohjelmatoimisto ja osa laajempaa Magnum-konsernia, joka palvelee asiakkaitaan monipuolisesti. Meillä on toimipisteitä Vantaalta Inariin, ja edustamme osaa artisteista yksinoikeudella. Olemme myös Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, mikä takaa korkean laadun ja luotettavuuden kaikessa toiminnassamme.