FI / EN

Aavan meren tuolla puolen – muistossa Reijo Taipale

Suuri kiertue Reijo Taipaleen muistolle lokakuussa

Kaksi suursuosittua tangon taituria lähtee Reijo Taipaleen tunnetuksi tekemien laulujen kiertueelle lokakuussa. Reijo Taipale – Aavan meren tuolla puolen -kiertueen artisteina nähdään tangokuninkuuden aikanaan voittaneet tanssilavojen suursuosikit Saija Tuupanen ja Teemu Roivainen.

Saija Tuupanen ja Teemu Roivainen ovat kiertäneet Suomea yhdessä aiemminkin, muun muassa menestyksekkäällä joulukiertueella.

Reijo Taipale – Aavan meren tuolla puolen -kiertue alkaa 14. lokakuuta Raumalta ja päättyy 18.10. Varkauteen. Muut konserttipaikat ovat Seinäjoki, Iisalmi ja Joensuu. Säestyksestä vastaa Reijo Taipaleen luottohanuristi Jani Heleniuksen 7-henkinen juhlaorkesteri.

Iskusävelten ja tangon mestarilaulajana ja tulkitsijana tunnettu Reijo Taipale ja hänen laulunsa ovat juurtuneet suomalaisten sydämiin. Rakastetun laulajan matka päättyi muutama vuosi sitten, mutta laulut ja tarina jäivät elämään. Aavan meren tuolla puolen -konsertin musiikki ja tunnelma ovat käsinkosketeltavia, kun solistit muistelevat suomalaisten syvien rivien tulkkina esiintyneen Taipaleen elämäntaivalta ja esittävät hänen muistorikkaita iskelmiään eri vuosikymmenten varrelta.

Esitystä elävöittävät taustaprojisointina nähtävät menneiden aikojen valokuvat sekä muiden muassa Taipaleen kotialbumin kuvat.

Syksyn konsertit 2024

Ma 14.10. Rauma, Rauma-Sali, klo 18.00

Ti 15.10. Seinäjoki, Seinäjokisali, klo 18.00

Ke 16.10. Iisalmi, Eino Säisä -sali, klo 19.00

To 17.10. Joensuu, Carelia-sali, klo 19.00

Pe 18.10. Varkaus, Warkaus-sali, klo 19.00

Konsertin tuottaa MagnumLive, ja sen liput ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

Ennakko Lippu.fi ja osin konserttitalot. Liput alkaen 39 € + palvelumaksut.

Peruslippu 42 €+ palvelumaksut
Opiskelijat/työttömät 39 € + palvelumaksut
Ryhmät min 10hlö 39 € + palvelumaksut
Pyörätuoliliput 4 2€ + palvelumaksut, avustaja ilmaiseksi

Ryhmäliput lippukaupoista. Tiedustelut myös ryhmamyynti@magnumlive.fi

Lisätiedot

Videot

Kuvat

No images found