FI / EN

Aavan meren tuolla puolen | Iisalmi

Seuraavat keikat

Suuri kiertue Reijo Taipaleen muistolle lokakuussa

Kaksi suursuosittua tangon taituria lähtee Reijo Taipaleen tunnetuksi tekemien laulujen kiertueelle lokakuussa. Reijo Taipale – Aavan meren tuolla puolen -kiertueen artisteina nähdään tangokuninkuuden aikanaan voittaneet tanssilavojen suursuosikit Saija Tuupanen ja Teemu Roivainen.

Saija Tuupanen ja Teemu Roivainen ovat kiertäneet Suomea yhdessä aiemminkin, muun muassa menestyksekkäällä joulukiertueella. Säestyksestä vastaa Reijo Taipaleen luottohanuristi Jani Heleniuksen 7-henkinen juhlaorkesteri.

Iskusävelten ja tangon mestarilaulajana ja tulkitsijana tunnettu Reijo Taipale ja hänen laulunsa ovat juurtuneet suomalaisten sydämiin. Rakastetun laulajan matka päättyi muutama vuosi sitten, mutta laulut ja tarina jäivät elämään. Aavan meren tuolla puolen -konsertin musiikki ja tunnelma ovat käsinkosketeltavia, kun solistit muistelevat suomalaisten syvien rivien tulkkina esiintyneen Taipaleen elämäntaivalta ja esittävät hänen muistorikkaita iskelmiään eri vuosikymmenten varrelta.

Esitystä elävöittävät taustaprojisointina nähtävät menneiden aikojen valokuvat sekä muiden muassa Taipaleen kotialbumin kuva

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Iisalmi, Eino Säisä -sali

ke 16.10.24

klo 19:00

Artikkelit