FI / EN

Katja Ståhl puhujaksi tapahtumaan

Katja Ståhl – kun tarvitset ammattitaitoista juontajaa tai puhujaa tapahtumaasi

Katja Ståhl on tuttu mediapersoona ja -vaikuttaja. Tuttu radioääni, tv-kasvo, päätoimittaja, kirjailija, kolumnisti: Juontaja, jolta ei sana katkea, eikä tarina lopu kesken.

Katja Ståhlin esiintymistyyli on mukaansatempaava ja pirteä, välillä huumoria hersyvä, jopa StandUp-tyylinen. Hän on rento ja konstailematon ammattilainen, joka ei turhaan korosta itseään.

Yritystilaisuuksissa ja vaikkapa messutapahtumissa Katja puhuu ja luennoi ja tarinoi mielellään mm. esiintymisen haasteista, julkisuuskuvasta, vuorovaikutuksesta, media, ja musiikkialan koukeroista ja vaikkapa häpeän tuntemuksista.

MagnumLive: Suomalainen ohjelmatoimisto

MagnumLive Oy on suomalainen ohjelmatoimisto, joka on osa Magnum-konsernia. Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluja vuosisopimuksilla eri asiakkaille. Toimeksiantoja meillä on vuosittain noin 3500. Olemme ylpeitä siitä, että palvelemme asiakkaitamme Vantaalta, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista käsin. Näin voimme varmistaa, että pystymme tarjoamaan tehokasta ja luotettavaa palvelua ympäri Suomen.

Olemme myös Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäseniä ja tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani. Tämä takaa, että toimimme aina vastuullisesti ja ammattitaitoisesti asiakkaitamme kohtaan. Edustamme osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mutta toimeksiantomme kattavat käytännössä koko Suomen artistikattauksen. Asiakkaidemme tyytyväisyyteen pyrimme aina ylittämään heidän odotuksensa. Viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luku oli 40, mikä kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestämme.

Monipuoliset palvelut ja brändit

Magnum-konserni palvelee asiakkaitaan monipuolisesti välittäen esiintyjiä ja ohjelmaa, tuottaen tapahtumia, juhlia ja elämyksiä sekä tarjoten teknistä toteutusta ja videotuotantoa. Konserniin kuuluvat seuraavat brändit: MagnumLive, MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme kaiken, mitä heidän liiketoimintansa vaatii yhdeltä luotettavalta toimijalta.