FI / EN

MagnumLive: alan parhaat ammattilaiset

Tähtihetkiä joka tapahtumaan

MagnumLive Oy on tunnettu kyvystään luoda unohtumattomia elämyksiä ja tarjota parasta viihdettä erilaisiin tapahtumiin. Meidän kauttamme löydät kattavan valikoiman kotimaisia huippuartisteja, jotka tuovat tapahtumaasi sen kaivatun säihkeen. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, yksityisjuhla tai suurempi festivaali, meiltä löytyy sopiva esiintyjä jokaiseen tilaisuuteen.

Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme ohjelmatarjonnan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Magnum-konsernin laajaan palveluvalikoimaan kuuluu myös tapahtumatekniikan ja -tuotannon ammattitaito, joten voimme taata, että esitykset toteutetaan teknisesti moitteettomasti. Asiakastyytyväisyytemme puhuu puolestaan: viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luku oli 40, mikä kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Monipuolista ohjelmaa kaikkiin tarpeisiin

MagnumLive Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille kaikki tarvittava yhdestä paikasta. Ei ole väliä, etsitkö tunnelmallista taustamusiikkia, energistä bändiä tanssilattian täyttämiseen tai karismaattista juontajaa iltaa siivittämään – meiltä löydät kaiken. Vuositasolla toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, mikä osoittaa vahvaa osaamistamme ja luotettavuuttamme alalla.

Kun valitset MagnumLive Oy:n, saat käyttöösi alan parhaat ammattilaiset ja yksinoikeudella edustamamme artistit. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, ja noudatamme tilaajavastuulain vaatimuksia. Tämä takaa, että palvelumme on aina korkealaatuista ja vastuullista. Toimipisteemme Vantaalla, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa varmistavat, että palvelumme on aina lähellä asiakasta.

Luotettava Kumppani tapahtumasi menestykseen

MagnumLive Oy on osa laajempaa Magnum-konsernia, joka on tunnettu luotettavana kumppanina tapahtumien järjestämisessä. Konsernin emoyhtiö MagnumManagement Oy:n ohella brändejämme ovat MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy. Päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 7 miljoonaa euroa ja tulos 1.2 miljoonaa euroa, mikä kertoo vakaasta asemastamme alalla.

Olipa kyseessä sitten Lapland Hotelsin, Eckerö Linen tai vaikkapa Helsinki Cupin kaltaisten suurasiakkaiden tapahtumat, me MagnumLivessä huolehdimme, että esiintyjäasiat sujuvat saumattomasti. Oma henkilökuntamme ja laaja verkostomme takaavat, että jokainen tapahtuma on menestys. Meidän kauttamme tapahtumasi saa sen tarvitseman säihkeen ja ammattitaidon, joka ylittää odotukset.