FI / EN

Juontajia kaikenlaisiin tapahtumiin MagnumLiveltä

MagnumLiven juontajat ovat asiansa osaavia ammattilaisia

Kun kaipaat ammattitaitoista tapahtuman vetäkää tai juontajaa tapahtumaasi, käänny MagnumLiven puoleen. Meiltä löydät monipuolisen kattauksen eri tyyppisiä juontajia, asiantuntijoita, mutta myös viihteellisempiä oman alansa ammattilaisia.

Kun tarvitset luotettavan tapahtumaisännän, moderaattorin haastattelijan tai juontajan, MagnumLive auttaa. Kysy lisää oikean puheammattilaisen valinnasta MagnumLiveltä.

MagnumLive – Suomen luotettavin ohjelmatoimisto

MagnumLive on 100 % kotimainen ohjelmatoimisto, joka kuuluu Magnum-konserniin. Ylpeänä jäsenenä Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:ssä, sekä Tapahtumateollisuus ry:ssä, olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme aina parasta palvelua sekä luotettavia esiintyjiä ja ohjelmaa. MagnumLive on myös tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani. Edustamme osaa Suomen artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mutta toimeksiantomme kattavat käytännössä koko Suomen artistikattauksen.

Meidän tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme kaikki se, mitä heidän liiketoimintaansa vaaditaan. Kokemuksemme ja palveluidemme monipuolisuuden ansiosta MagnumLive pystyy hoitamaan kaikki esiintyjäasiat ja tapahtumatuotannot asiakkaiden puolesta. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua vuosisopimuksilla Lapland Hotelsille, Eckerö Linen m/s Finlandialle, Wasalinen m/s Aurora Botnialle sekä monille muille tunnetuille yrityksille ja tapahtumajärjestäjille. Vuositasolla toteutamme noin 3500 toimeksiantoa asiakkaillemme ympäri Suomen. Palvelemme asiakkaitamme Vantaalta, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista käsin.

Magnum-konserni – Laadukasta esiintyjävälitystä ja tapahtumatuotantoa

MagnumLive on yksi osa suurta Magnum-konsernia, joka tarjoaa monipuolisia tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teknistä toteutusta ja videotuotantoa asiakkailleen. Konserniin kuuluvat myös brändit MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy. Konsernin emoyhtiö on MagnumManagement Oy.

Päättyneellä tilikaudella Magnum-konsernin liikevaihto oli 7 miljoonaa euroa ja tulos 1,2 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa konsernissa on yhteensä 13, ja lisäksi välillisesti työllistämme noin 300 henkilöä. Magnum-konserni on vakiinnuttanut asemansa alan johtavana toimijana luotettavuutensa, ammattitaitonsa ja vahvan toimialaosaamisensa ansiosta.

Valitsemalla MagnumLiven tapahtumatoimistoksesi voit luottaa siihen, että saat aina parasta mahdollista palvelua Suomen johtavalta ohjelmatoimistolta. Takaamme, että ylittämällä asiakkaidesi odotukset ja tarpeet, saavutat menestystä ja luot unohtumattomia tapahtumia ja elämyksiä yleisöllesi. MagnumLiven omalta osalta olemme sitoutuneita jatkamaan tinkimätöntä työtämme ja tarjoamaan parasta mahdollista artistivalikoimaa asiakkaidemme tarpeisiin.