FI / EN

Teemu Harjukari

Seuraavat keikat

Esittely

Teemu Harjukari esiintyy niin soolona haitarinsa kanssa kuin ja Taivaanrannanmaalarit-orkesterinsa kanssa, joka on hyvää mieltä ja taidokasta soitantaa harjoittava kiitelty kokoonpano.

Viihdyttäjä 2010 -kilpailun voittanut kokoonpano sai voittonsa ansiosta mahdollisuuden toimia Kesäillan Valssin vakio-orkesterina. Tanssilavat ovat tulleet tutuiksi, kun Suomea on kierretty ristiin ja rastiin ja levytysstudiosta on saatu ulos kolme pitkäsoittoa. Yhtye voitti vuonna 2003 myös Tanssiorkestereiden Suomen Mestaruuden (SMORK).

Teemu Harjukarin on julkaisut solistina kolme singleä, joisa kaksi uusinta Kaksi tähtee ja Mikä on sun salaisuus löytyvät uusimmalta Teemu Harjukari & Taivaanrannanmaalarit pitkäsoitolta Kaksi tähtee.

Bändin liideri ja solisti Teemu Harjukari taitaa osaavana muusikkona laajan skaalan instrumenttejä: saksofoni, haitari, kitara, piano, koskettimet… Teemu on myös laulujentekijänä tunnettu ja tehnyt yhteistyötä monien levy-yhtiöiden kanssa. Hän on ollut sävellyksillään mukana mm. Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailun finaalissa. Teemu on ollut mukana pitkään ympäri Suomea kiertäneessä Kaunis Veera & Kipparikvartetti-musiikkinäytelmässä.

Tilaamalla illan esiintyjäksi Teemu Harjukarin ja Taivaanrannanmaalarit saat taatusti tanssittavan illan ja tyytyväiset asiakkaat.

Lue lisää

Lisätiedot

Julkaisut:
Onnesta sekaisin (single), 2012
Kaksi tähtee, CD, 2011
Kauneus on katsojan silmissä (single), 2010
Oikein vai väärin, CD, 2005
Sunnuntaisydämet, CD, 2003

Teemu Harjukari nimellä:
Mikä on sun salaisuus (single), 2010
Kaksi tähtee (single) 2009
Avaruuden laidalla (single) 2007

 

Erikoisohjelmat

teemu harjukari, joulukonsertti

Teemu Harjukari, lahjakas laulaja, muusikko ja laulujentekijä, esittää Aattoillan hiljaisuus -joulukonsertissaan lämminhenkisiä joululauluja.

– Joulukonsertissani on mukana paljon jouluklassikoita Sylvian joululaulusta lähtien ja myös muutama omakin sävellys, kertoo Teemu, joka vastaa konsertin solistiosuuksista.

Säestäjinä on Teemun oman Taivaanrannan maalarit -orkesterin muusikoita ja laajemmassa kokoonpanossa mukana on viulukvartetti ja kaksi taustalaulajaa. Taidokkaana muusikkona Teemu soittaa myös itse konsertissa instrumentteja: saksofoni, haitari, kitara…

 

Kokoonpano

Kokoonpano Teemu Harjukari, laulu, haitari, saksofoni ja koskettimet Olli Leppänen, kitara, laulu Tommi Huuskonen, basso, laulu Esa Parikka, rummut, laulu

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.