FI / EN

Teemu Harjukari

Teemu Harjukari
Seuraavat keikat

Esittely

Teemu Harjukari esiintyy nykyisin pääosin soolona, mutta silloin tällöin hänet voi nähdä myös perustamansa Taivaanrannanmaalarit-orkesterin kanssa, joka tunnetaan taidokkaana, hyvän mielen kokoonpanona. Orkesterin tarina alkoi vuonna 2003, kun orkesteri voitti Tanssiorkestereiden Suomen Mestaruuden (SMORK). Sittemmin tanssikansan suosioon orkesteri nousi Viihdyttäjä 2010 -kilpailun voitosta, jonka ansiosta orkesteri toimi YLE:n Kesäillan Valssin vakio-orkesterina.

Keikkailun lisäksi Teemu on esiintynyt mm. Kaunis Veera & Kipparikvartetti -musiikkinäytelmässä, mutta hänet tunnetaan myöskin laulujentekijänä mm. Tangomarkkinoiden sävellys- ja sanoituskilpailusta. Finaaleihin asti ovat yltäneet tangot ”Onko rikos rakastaa” (2. sija vuonna 2007) ja ”Mustien ruusujen maa” (2. sija vuonna 2006).

Monipuolisena muusikkona Teemu loihtii toivotun tunnelman niin pieneen pirttiin kuin isommillekin areenoille ja komean lauluäänen lisäksi hän hallitsee mm. saksofonin, haitarin, kitaran, pianon ja koskettimet. Harjukarin erikoisalaa ovatkin erilaiset perhejuhlat ja tilaisuudet, joista hänet tunnetaan ennen kaikkea lämmöstä ja läsnäolosta.

Lue lisää

Lisätiedot

Julkaisut:
Meidän laulu (single), 2023
Onnesta sekaisin (single), 2012
Kaksi tähtee, CD, 2011
Kauneus on katsojan silmissä (single), 2010
Oikein vai väärin, CD, 2005
Sunnuntaisydämet, CD, 2003

Teemu Harjukari nimellä:
Mikä on sun salaisuus (single), 2010
Kaksi tähtee (single) 2009
Avaruuden laidalla (single) 2007

 

Erikoisohjelmat

MIES JA HAITARI on akustinen Rillumarei-henkinen show, ikivihreitä klassikoita hersyvien tarinoiden kera. Tämä konsepti on erityisen suosittu harjannostajaisissa, yritystapahtumissa sekä esimerkiksi syntymäpäiväyllätyksenä ja muissa perhejuhlissa!

YHDEN MIEHEN ORKESTERI on nimensä mukaisesti viisimiehinen orkesteri yhdessä miehessä! Laadukkaasti ja taidokkaasti koottu setti kotimaista musiikkia, joka nostaa tunnelman kattoon ja saa tanssijalan nousemaan monipuolisella ja menevällä musiikilla niin tansseissa kuin yksityistilaisuuksissakin.

PIANOMIES on parhaimmillaan herkissä hää- ja perhejuhlissa kun haluat juhlahetkeesi musiikkiesityksen, joka tekee päivästäsi unohtumattoman!

JOULUKONSERTTI. Teemu Harjukari esittää Aattoillan hiljaisuus -joulukonsertissaan lämminhenkisiä joululauluja.

– Joulukonsertissani on mukana paljon jouluklassikoita Sylvian joululaulusta lähtien ja myös muutama omakin sävellys, kertoo Teemu, joka vastaa konsertin solistiosuuksista.

Säestäjinä on Teemun oman Taivaanrannan maalarit -orkesterin muusikoita ja laajemmassa kokoonpanossa mukana on viulukvartetti ja kaksi taustalaulajaa. Taidokkaana muusikkona Teemu soittaa myös itse konsertissa instrumentteja: saksofoni, haitari, kitara…

 

Kokoonpano

Kokoonpano Teemu Harjukari, laulu, haitari, saksofoni ja koskettimet Olli Leppänen, kitara, laulu Tommi Huuskonen, basso, laulu Esa Parikka, rummut, laulu

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.