FI / EN

Reeta & Suvi

Seuraavat keikat

Esittely

Iskelmätaivaalla säteilee nyt uusi kokoonpano: Reeta & Suvi

Kaksi loistavaa naisartistia, Suvi Karjula ja Reeta Saranpää yhdistävät voimansa ja heidät nähdään nyt yhteiskeikoilla. Duon rinnalla soittaa yhtye, joka on todellinen fuusio Reetan edellisen bändin Lumon sekä Suvin edellisen bändin In the Moodin vanhoista soittajista.

Uuden kokoonpanon soiton kruunaa vahva ja sielukas lauluvoima ja luvassa on suurta soundia ja girlpoweria. Lisäksi Reeta sävyttää yhtyeen sointia viululla ja Suvi akustisella kitaralla.

Ohjelmisto on duon näköinen – luvassa on suuria tunteita ja tulkintoja, menevää ja monipuolista musiikillista iloittelua sekä kunnon showta.

Keikoilla tullaan kuulemaan myös naissolistien aiempien yhtyeden, In The Moodin ja Lumon, toivotuimpia helmiä. Laulua on luvassa keikoilla niin yhdessä kuin erikseen.

Kokoonpanossa ovat Reeta Saranpään (laulu, viulu) ja Suvi Karjulan (laulu, kitara) lisäksi Lumosta kitaristi Kimi Paunonen ja pianisti Noora Mäntylä ja In The Moodista rumpali Dmitri Dmitrenko ja basisti Timo Tuppurainen.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.