FI / EN

Pasi Kivimäki

Seuraavat keikat

La 23.9.23

Metsälinna
Viiala - Akaa

La 30.9.23

Kuparivuori, Naantali

Su 1.10.23

Valkeaniemen Pirtti
Forssa

Pe 6.10.23

Kunnonpaikka
Siilinjärvi

La 7.10.23

Pintamon Kyläseurantalo, Pudasjärvi

Su 8.10.23

Kainuun Kansanpirtti
Kajaani

La 14.10.23

Tirilän Työväentalo
Lappeenranta

Pe 20.10.23

Pyrkivä
Turku

Ke 25.10.23

Messukylän Juhlatalo, Tampere

Pe 27.10.23

Kempeleen Työväentalo
Kempele

La 28.10.23

Hotelli Keurusselkä
Keuruu

La 4.11.23

Pajarinhovi
Kitee

La 11.11.23

Haaparannan kansantalo

Ke 15.11.23

Imatran Kylpylä
Imatra

To 23.11.23

Kehräämö
Orimattila

Su 26.11.23

Elimäen-Vilppulan NS
Kouvola

Pe 8.12.23

Kuiwuri-sali, viihdekeskus Wanha Kanala
Loimaa

La 16.12.23

Metsälinna
Viiala - Akaa

Esittely

Pasi Kivimäki on pitkän linjan laulaja-artisti, jolle esiintyminen ja tunteiden välittäminen yhdessä laulun tulkinnan kautta on aina ollut sydämen asia. Keikkakokemusta on kertynyt erilaisten, isojenkin orkestereiden, solistina mm. Puolustusvoimien tilaisuuksissa. Tanssimusiikkitaustaa on eri kokoonpanoilla ollut jo parisen kymmentä vuotta.

Kivimäki on mm.  Olavi Virta – laulukilpailun voittaja (2016) ja monia muitakin tunnustuksia keräillyt artisti. Pasi on ollut vuonna 2017 Seinäjoen tangofinalisti voittaen siellä mm. yleisöäänestyksen. Paria vuotta myöhemmin, vuonna 2019 hän sijoittui Tangomarkkinoilla kolmen parhaan joukkoon finaaliin saakka. Vaikka kruunu jäikin saavuttamatta, voidaan häntä hyvinkin kutsua Tangoprinssiksi.

Pasin taustalla säestää monivuotisella ammattiotteella nelimiehinen N.Y.T.-orkesteri perinteisine soittimineen. Ne istuvat mainiosti tanssimusiikin esittämiseen. Bändi säveltää myös omaa tuotantoa, äänittää ja julkaisee aika ajoin myös uutta materiaalia.

Yhtye on julkaissut aiemmin CD:n Kylmää ilmaa (2018), sekä kaksi singleä Pohjoiseen (2016) sekä La Madonniina (2020), jotka ovat saaneet hyvin myös radiosoittoa. Levyt löytyvät myös suoratoistopalveluista yhtyeen nimellä. Maaliskuussa 2021 julkaistiin aivan uutta suomalaista tangoa, vanhoja perinteitä kunnioittaen. Kaksi liekkiä -levytys on tehty taidokkaalla soittamisella ja laulun tulkinnalla. Se on saanut mainion vastaanoton yhtyeen keikoilla ja herättänyt suuria tunteita. Kappaleella vierailee lahjakas harmonikkataiteilija Pekka Juntunen, joka työkseen soittelee Leif Lindemanin Amoressa. Kappale on toistaiseksi julkaistu vain YouTubessa, mutta löytänee esityspaikkansa myöhemmin Spotifysta sekä tulevalta pitkäsoitolta.

Kesällä 2022 kuullaan uutta musiikkia, kaunis ja koskettava rumba Jos et ole vierelläin. Levy sisältää enimmäkseen orkesterille yksinoikeudella luovutettuja tunnettujen säveltäjien ja sanoittajien kauniita kappaleita synnytettäväksi. Ne ovat jo yhtyeen keikoilla hyväksi koettuja ja mainioita tanssikappaleita teksteineen kaikkineen. Myös bändin omaa tuotantoa on tulossa levylle.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Olavi Virran lauluja

Olavi Virta -laulukilpailun voittanut Pasi Kivimäki on tehnyt konsertteja teemalla Olavi Virran musiikin siivittämänä. Kivimäen Olavi Virran tulkinnat ovat  tunteikkaita, ja mestarin tutuksi tekemät laulut sopivat tangolaulajan äänelle upeasti.

Mukana on tarinaa Olavista ja laulujen takaa.

”Koen olevani pohjimmiltani esiintyjä ja haluan olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Lauluääneni on selkeä, joku on sanonut sitä jopa lyyriseksi.”

”Tangojen tulkinnassa mielestäni kaikkein tärkeintä on tunteiden välittäminen kuulijoille. Sitä yritän aina toteuttaa parhaani mukaan. Tärkeintä on  tuoda laulun sanoma omien kokemusten sekä eletyn elämän kautta esille.”

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.