FI / EN

Pasi Kivimäki

Seuraavat keikat
2851 - 1 - 0

To 20.6.24

Parkanon Käenkoskikeskus
Parkano

Pe 21.6.24

Kerimäen Helmi Oy
Kerimäki - Savonlinna

La 22.6.24

Tirvan lava
Valkeala - Kouvola

La 29.6.24

Suukosken Keidas
Tervola

La 6.7.24

Yksityistilaisuus, Ikaalinen

Ma 8.7.24

Raatalan Humpparalli tapahtuma
Salo

To 11.7.24

Parkanon Käenkoskikeskus
Parkano

La 13.7.24

Poikeljärven Paviljonki
Pori

Su 14.7.24

Nivalan Nuorisoseura

La 20.7.24

Keskisen kyläkaupan kesätanssit

Su 21.7.24

Helsinki Pavi
Vantaa

To 25.7.24

Parkanon Käenkoskikeskus
Parkano

La 27.7.24

Ämmänsaaren työväentalo, Suomussalmi

To 1.8.24

Kapakanmäki
Hämeenlinna

La 3.8.24

Mahnalan Lava
Hämeenkyrö

Ti 6.8.24

Pyhäsalmen lava
Pyhäjärvi

La 10.8.24

Narvan Iskelmälava

To 15.8.24

Parkanon Käenkoskikeskus
Parkano

La 17.8.24

Niinilahden lava, Viitasaari

La 24.8.24

Kukonhiekka
Saarijärvi

La 31.8.24

Toivolan lava, Ylöjärvi

Ke 4.9.24

Hotelli-Kylpylä Rauhalahti
Kuopio

Esittely

Pasi Kivimäki on pitkän linjan laulaja-artisti, jolle esiintyminen ja tunteiden välittäminen yhdessä laulun tulkinnan kautta on aina ollut sydämen asia. Keikkakokemusta on kertynyt erilaisten, isojenkin orkestereiden, solistina mm. Puolustusvoimien tilaisuuksissa. Tanssimusiikkitaustaa on eri kokoonpanoilla ollut jo parisen kymmentä vuotta.

Kivimäki on mm.  Olavi Virta – laulukilpailun voittaja (2016) ja monia muitakin tunnustuksia keräillyt artisti. Pasi on ollut vuonna 2017 Seinäjoen tangofinalisti voittaen siellä mm. yleisöäänestyksen. Paria vuotta myöhemmin, vuonna 2019 hän sijoittui Tangomarkkinoilla kolmen parhaan joukkoon finaaliin saakka. Vaikka kruunu jäikin saavuttamatta, voidaan häntä hyvinkin kutsua Tangoprinssiksi.

Pasin taustalla säestää monivuotisella ammattiotteella nelimiehinen N.Y.T.-orkesteri perinteisine soittimineen. Ne istuvat mainiosti tanssimusiikin esittämiseen. Bändi säveltää myös omaa tuotantoa, äänittää ja julkaisee aika ajoin myös uutta materiaalia.

Yhtye on julkaissut aiemmin CD:n Kylmää ilmaa (2018), sekä kaksi singleä Pohjoiseen (2016) sekä La Madonniina (2020), jotka ovat saaneet hyvin myös radiosoittoa. Levyt löytyvät myös suoratoistopalveluista yhtyeen nimellä. Maaliskuussa 2021 julkaistiin aivan uutta suomalaista tangoa, vanhoja perinteitä kunnioittaen. Kaksi liekkiä -levytys on tehty taidokkaalla soittamisella ja laulun tulkinnalla. Se on saanut mainion vastaanoton yhtyeen keikoilla ja herättänyt suuria tunteita. Kappaleella vierailee lahjakas harmonikkataiteilija Pekka Juntunen, joka työkseen soittelee Leif Lindemanin Amoressa. Kappale on toistaiseksi julkaistu vain YouTubessa, mutta löytänee esityspaikkansa myöhemmin Spotifysta sekä tulevalta pitkäsoitolta.

Kesällä 2022 kuullaan uutta musiikkia, kaunis ja koskettava rumba Jos et ole vierelläin. Levy sisältää enimmäkseen orkesterille yksinoikeudella luovutettuja tunnettujen säveltäjien ja sanoittajien kauniita kappaleita synnytettäväksi. Ne ovat jo yhtyeen keikoilla hyväksi koettuja ja mainioita tanssikappaleita teksteineen kaikkineen. Myös bändin omaa tuotantoa on tulossa levylle.

Lataa juliste A2 (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Olavi Virran lauluja

Olavi Virta -laulukilpailun voittanut Pasi Kivimäki on tehnyt konsertteja teemalla Olavi Virran musiikin siivittämänä. Kivimäen Olavi Virran tulkinnat ovat  tunteikkaita, ja mestarin tutuksi tekemät laulut sopivat tangolaulajan äänelle upeasti.

Mukana on tarinaa Olavista ja laulujen takaa.

”Koen olevani pohjimmiltani esiintyjä ja haluan olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Lauluääneni on selkeä, joku on sanonut sitä jopa lyyriseksi.”

”Tangojen tulkinnassa mielestäni kaikkein tärkeintä on tunteiden välittäminen kuulijoille. Sitä yritän aina toteuttaa parhaani mukaan. Tärkeintä on  tuoda laulun sanoma omien kokemusten sekä eletyn elämän kautta esille.”

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.