FI / EN

Pasi Kivimäki N.Y.T. -orkesterinsa kanssa Magnumin talliin, uutta musiikkia tulossa

Pasi Kivimäki

Pasi Kivimäki on pitkän linjan laulaja-artisti, jolle esiintyminen ja tunteiden välittäminen yhdessä laulun tulkinnan kautta, on aina ollut sydämen asia. 

Kivimäki on mm.  Olavi Virta – laulukilpailun voittaja (2016) ja monia muitakin tunnustuksia keräillyt artisti. Pasi on ollut vuonna 2017 Seinäjoen tangofinalisti ja voittanut siellä mm. yleisöäänestyksen. Paria vuotta myöhemmin 2019 hän sijoittui Tangomarkkinoiden finaalissa kolmen parhaan joukkoon. Vaikka kruunu jäikin saavuttamatta, voidaan häntä hyvinkin kutsua Tangoprinssiksi.

Pasin taustalla säestää monivuotisella ammattiotteella nelimiehinen N.Y.T.-orkesteri perinteisine soittimineen. Ne istuvat mainiosti tanssimusiikin esittämiseen. Bändi säveltää myös omaa tuotantoa, äänittää ja julkaisee aika ajoin myös uutta materiaalia.

Kesällä 2022 alkaa jälleen musiikillinen tapahtumaketju, jonka aloittaa ohjelmatoimistovaihdoksen (MagnumLive) lisäksi mainion keikkasoittovastaanoton saavuttanut kaunis ja koskettava rumba Jos et ole vierelläin. Kappaletta seuraa lisää julkaisuja loppukesän ja alkusyksyn aikana, joka huipentuu pitkäsoittolevyyn. Levy sisältää enimmäkseen orkesterille yksinoikeudella luovutettuja tunnettujen säveltäjien ja sanoittajien kauniita kappaleita. Ne ovat jo osin yhtyeen keikoilla soineet ja ovat hyväksi koettuja ja mainioita tanssikappaleita teksteineen kaikkineen. Myös bändin omaa tuotantoa on tulossa levylle.

Lue lisää Pasi Kivimäestä ja N.Y.T:-orkesterista.

https://youtu.be/CzIf_QcQcLk