FI / EN

Mika Sihvolan Orkesteri

Mika Sihvolan orkesteri
Seuraavat keikat
4149 - 1 - 0

La 3.8.24

Huvilintu
Raisio

Esittely

Mika Sihvolan Orkesteri soittaa menevää tanssimusiikkia. Vankka kokemus tanssilavoilta on näiden miehien vahvuus. Mika Sihvolan Orkesteri on  tullut tutuksi SMORK 2018 -kilpailusta, jossa se sijoittui toiselle sijalle. Yhtye säesti kilpailun jälkeen myös uusia tangokuninkaallisia.

Mika Sihvola on kokenut laulaja ja muusikko, reilusti yli 1000 keikkaa takana. Kesäksi 2019 hän julkaisee soolosinglen nimeltään Elämän kevät. 

Mika tuli tunnetuksi Myrskytuuli-orkesterista. Vuonna 2008 ilmestyi nimikkobiisi: Myrskytuuli, joka on yksi soitetuimmista biiseistä. Viihdyttäjä 2019 -kisan voiton myötä suosio sekä keikkojen määrä nousi. Vuonna 2010 ilmestyi pitkäsoitto Sirpale Onnea. Singleistä mainittakoot mm. Sydän sanoo joo, sekä Lapsuudenkoti. 

Mika Sihvolan Orkesteri näki päivänvalon maaliskuussa 2018 ja valloittaa nyt Suomen estradeja. Se tunnetaan ytimekkäästi myös nimellä MiSIO. MiSiO soittaa myös Charles Plogmanin rinnalla.

Lataa juliste A3 (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Mika Sihvola – kitara / laulu
Matti Koskinen – koskettimet / haitari / laulu
Joonas Anttila – rummut / laulu
Jukka Kampman – basso / laulu

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.