FI / EN

Maria Tyyster

Maria Tyyster istuu tuolissa kukkamekko päällään ja jalassa bootsit.
Seuraavat keikat
4484 - 1 - 0

La 29.6.24

Yksityistilaisuus, Luumäki
Taipalsaari-päivät

La 27.7.24

Yksityistilaisuus, Lappeenranta

Esittely

Maria Tyyster on välitön ja iloinen, monipuolinen viihdyttäjä. Marian keikkaohjelmisto elää yleisön mukana ja keikoilla voikin kuulla useita eri genrejä iskelmästä, countryn ja rockabillyn kautta poppiin. Estradeina iskelmäkeikkojen lisäksi vaikkapa konserttitalot, laivat tai pub/rock-clubit eri kokoonpanojen kanssa ja eri teemoilla – tätä on artisti Maria Tyyster.

Maria kruunattiin Tangokuningattareksi Seinäjoella 2014, ja jo ennen sitä, Maria on esiintynyt useiden bändien, suurien orkestereiden ja myös pienien kokoonpanojen kanssa hyvin erilaisissa tilaisuuksissa. Hän on kotonaa niin isoilla estradeilla, kuin pienissäkin tilaisuuksissa.

Maria on nähty myös teatterin lavalla Mäntyharjun kesäteatterissa naispääosassa 2017 Eloa ja Kuvaa –musiikkinäytelmässä.

Levytykset

Maria on julkaissut kolme albumia Maria Tyyster 2012, Suukko saa siivet 2015 ja Uuden aamun lauluja 2021. Hänen itsesanoittamiaan kappaleita on myös julkaistu singleinä, mm. Hauras 2016 ja Palanen 2020.

Juontaja

Laulun lisäksi Marialla on kokemusta juontotehtävistä. Maria on toiminut risteilyemäntänä ja tehnyt useita televisiolähetyksiä, radiojuontoja, sekä tapahtumien juontoja.

Puhuja – hyvinvointi

Mistä hyvinvointisi koostuu? Miten jaksaisit paremmin arjessa?

Maria on koulutettu Personal Trainer, ravintovalmentaja ja psyykkinen valmentaja. Marian luennoilla päästään pureutumaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sen ylläpitämiseen. Hyvinvoinnin peruspilareiden lisäksi pintaa syvemmälle aiheessa päästään, kun jokainen saa sukeltaa omien arvojensa ja tapojensa maailmaan ja tarkastella elämäntapojaan niiden kautta.

Ajattelun aktivoinnin lisäksi luentojen yhteydessä voidaan myös liikkua yhdessä!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.