FI / EN

Idän ja lännen tiet

Idän ja lännen tiet, Amadeus Lundberg, Milana Misic, laila Kinnunen, Olavi Virta
Seuraavat keikat

Esittely

Suomen tunnetuimpien laulajalegendojen laulut elävät yhä. Laila Kinnusen ja Olavi Virran tunnetuksi tekemät sävelmät ovat ilahduttaneet jo vuosikymmenien ajan niin levyillä, radiossa kuin televisiossa. Nyt ensi-iltansa saa uusi kahden suurtähden kunniaksi käsikirjoitettu ainutlaatuinen konsertti, Idän ja lännen tiet. Ensiesitys on Seinäjoella, Seinäjoen kaupunginteatterissa lauantaina 9. heinäkuuta 2016 klo 17.

Lailan ja Olavin laululliset polut kohtaavat Idän ja lännen tiet –konsertissa, jonka tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg. Konsertin musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

Ensi-illassa Seinäjoella konsertin juontajina toimivat tutut TV-kasvot Maria Jungner ja Anna-Liisa Tilus.

Konsertin nimeksi valikoitui siis Bond-teemana tutuksi tullut laulu Idän ja lännen tiet, jonka Laila levytti 60-luvulla. Lisäksi konsertissa soivat mm. Lazzarella ja Mandshurian kummut sekä Virran laulamina tutuksi tulleet Hopeinen kuu ja Yö kerran unhoa annoit.

Katso tämän hetken esitykset: www.magnumlive.fi/konsertit-ja-tapahtumat/idan-lannen-tiet/

Varaa oma tapahtumasi yhteys@magnumlive.fi.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit