FI / EN

Armi Tenkula

Seuraavat keikat

Ke 1.11.23

Hotelli-Kylpylä Rauhalahti
Kuopio

To 16.11.23

Ideapark Lempäälä
Lempäälä

Pe 17.11.23

Pyrkivä
Turku

La 25.11.23

Hotelli Korpilampi
Espoo

Su 26.11.23

Vaajakosken urheilutalo
Jyväskylä

Ti 5.12.23

Anna & Albert
Oulu

Esittely

Armi Tenkula on herättänyt mielenkiintoa musiikkipiireissä pirteällä esiintymisellään. Raikas laulajatar on noussut kuin varkain tanssikansan suosioon. Armi tunnetaan itsekin aktiivisena tanssijana. Musikaalisuus ei jää pelkästään lauluun ja tanssiin; Armi on harrastanut myös trumpetin soittoa.

Armi on vuosien varrella julaissut paljon musikkia. Tuttuja kappalaite ovat mm. Sinusta tehty, Et koskaan mennä saa, Joka päivä onnea ja Ei rakkaus yötä pelkää. Ne ovat saaneet mukavasti myös paikallisradiosoittoa. Uusimpia singlejä edustavat Silloin kun rakastit, Se ei oo ilmoista kii sekä Outo, oikee ja vapaa. 

Armin rinnalla keikkailee Afrikan Tähti –yhtye. Iloisen asenteen orkesteri on saanut paljon positiivista palautetta. Yleisön huomioon ottavat ohjelmistovalinnat takaavat viihtyisän ja tunnelmallisen keikan. Ohjelmistossa – perinteisestä tanssimusiikista suomipop-iskelmään – huomioidaan musiikin monipuolisuus ja tanssittavuus. Illan kulkuun räätälöity taukomusiikki täydentää monipuolista rytmivalikoimaa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Afrikan Tähti -kvartetin kokoonpano:

Rummut, harmonikka, kitara, koskettimet/basso.

Tanssilajeina soivat perinteisten lajien lisäksi mm. bugg, boogie woogie, rumba, cha cha, masurkka ja samba.

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.