FI / EN

Armi Tenkulalta uutta musiikkia: Outo oikee ja vapaa

Oululainen artisti Armi Tenkula on onnellisuuden ja positiivisuuden lähettiläs. Näin voi sanoa, kun tapaa artistin tai lukee hänen mietteitään vaikkapa tästä kappaleesta. Armi on julkaissut aktiivisesti musiikkia. Nyt on vuorossa Sana Mustosen sanoittama ja Antti Kleemolan säveltämä kappale Outo, oikee ja vapaa. Sovittajana on toiminut Pertti Jalonen.

– Kappale lähti rakentumaan tietyistä elementeistä ja toiveista, joista kerroin Sanalle, Antille, sekä Pertille. Ajatuksena oli luoda voimakappale, jossa on toiveikkuutta. Pidän kappaleista, joissa on positiivista värikkyyttä. Koskaan ei voi liikaa puhua onnellisuudesta, ja sen tuomasta hyvästä energiasta. Onnellisuus käsitteenä voi olla haastava, mutta minä olen oivaltanut, kuinka pienet arkiset hetket ja rakkaat ympärillä tekevät tästä elämästä tärkeän ja valoisan. Näistä syntyy minun onnellisuuteni. Ja jokainen saa olla oma itsensä outoineen ja höpsöineen piirteineen.

– Onnellisuus on positiivisen voimakas tunne. Oma sisäinen onni voi olla yllättävän lähellä, ja ne valmiudet ovat siellä sinun sisälläsi. Ihanasti ja lämpimästi osasi Mustonen tuoda ajatusmaailmani tekstiin. Antti teki taidokkaan ja monisävyisen sävellyksen. Pertti taas pölläytti tähtipölyä kehiin ja sai kappaleen hehkumaan. Kiitos teille taiteilijoille, ilman teidän työpanostanne ei tätä kappaletta olisi syntynyt minulle

Mitä muuta Armille kuuluu?

– Vaikka terveyshuolet olivat läsnä viime vuonna, ne eivät minua enää isommin lannista. Sain tehdä uutta musiikkia ja keikkailla, juuri niitä asioita mistä nautin ja mitä rakastan.  Tulevaisuudessa lupaan jatkaa siitä, mihin jäin, eli seikkailla, hullutella, levähtää, välittää ja rakastaa. Liikkua sopivasti ja joogailla.

– Nyt odotan innolla mitä kevät ja kesä tuo tullessaan. Afrikan Tähden kanssa hommat etenevät ja olemme ottaneet uusia kappaleita ohjelmistoomme. Keikkakesä näyttää hyvältä ja iloksemme pääsemme tuttuja kuin uusia paikkoja kiertelemään. Meidän yhteinen musiikillinen tiemme jatkuu, rakkaudesta lajiin. Tervetuloa mukaamme tanssilliseen ja musiikintäyteiseen vuoteen.

www.facebook.com/ArtistiArmiwww.armitenkula.fi / Instagram: Armi Tenkula