FI / EN

Valovoimaiset puhujat yritystapahtumiin

MagnumLiven logo, taustalla väriroiske.

Onnistunut yritystapahtuma vaatii usein inspiroivan puhujan, joka kykenee välittämään viestinsä yleisölle mukaansatempaavasti ja asiantuntevasti. MagnumLive Oy on ohjelmatoimisto, joka ymmärtää tämän tarpeen ja tarjoaa laajan valikoiman eri alojen asiantuntijoita, jotka tuovat lisäarvoa niin pieniin seminaareihin kuin suuriin konferensseihin. Meiltä löydät puhujat, jotka ovat paitsi alansa huippuja, myös kokeneita esiintyjiä, jotka osaavat herättää kuulijoiden mielenkiinnon ja pitää sen yllä koko esityksen ajan.

MagnumLive Oy:n kautta voit varata puhujia, jotka ovat erikoistuneet esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen, teknologiaan, hyvinvointiin tai vaikkapa luovuuden ja innovaation edistämiseen. Meidän kauttamme löydät sopivan luennoitsijan, joka räätälöi sisältönsä vastaamaan juuri teidän yritystapahtumanne teemaa ja tavoitteita. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Täyden palvelun ohjelmatoimisto yrityksesi rinnalla

MagnumLive Oy ei ole pelkästään ohjelmatoimisto, vaan kokonaisvaltainen tapahtumakumppani. Tarjoamme asiakkaillemme kaiken tarvittavan yhdestä osoitteesta, olipa kyseessä sitten esiintyjien välitys, tapahtuman tekninen toteutus tai vaikuttava videotuotanto. Meillä on vankka kokemus ja osaaminen erilaisten yritystapahtumien järjestämisestä, ja olemme toimineet yhteistyössä useiden tunnettujen brändien kanssa. Asiakkaamme arvostavat meitä luotettavana kumppanina, joka ymmärtää tapahtumien dynamiikan ja osaa luoda elämyksiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Kun valitsette MagnumLive Oy:n, saatte käyttöönne koko Magnum-konsernin laajan osaamisen ja palveluverkoston. Meillä on yksinoikeudella edustettuja artisteja ja esiintyjiä, mutta toimeksiantomme kattavat koko Suomen artistikattauksen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme korkeatasoisia palveluita, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa ja auttavat heitä saavuttamaan omat tavoitteensa. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa teidän seuraavan yritystapahtumanne suunnittelussa ja toteutuksessa.

MagnumLive – Luotettava Kumppani tapahtumien maailmassa

MagnumLive Oy on osa suurempaa Magnum-konsernia, joka on tunnettu laadukkaista tapahtuma- ja elämyspalveluistaan. Olemme 100 % kotimainen toimija, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vain parasta. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, ja meidät tunnetaan luotettavana kumppanina, joka noudattaa tilaajavastuulakia. Tämä takaa asiakkaillemme turvallisuuden ja luotettavuuden tunteen, kun he valitsevat meidät yhteistyökumppanikseen.

Konsernimme liikevaihto ja tulos puhuvat puolestaan – olemme taloudellisesti vahva ja vakaa yritys, joka investoi jatkuvasti toimintansa kehittämiseen. Henkilökuntamme koostuu alansa ammattilaisista, jotka ovat omistautuneet luomaan unohtumattomia tapahtumia ja elämyksiä. Olemme työllistäneet välillisesti satoja henkilöitä, ja toimintamme kattaa koko Suomen. Ota yhteyttä MagnumLiveen, kun haluat varmistaa, että yritystapahtumasi on ammattimaisissa käsissä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit