FI / EN

Esiintyjien välitystä ja elämyspalveluja – esittelyssä MagnumLive

Ohjelmatoimisto, joka luo elämyksiä

MagnumLive Oy on ohjelmatoimisto, joka on tunnettu kyvystään luoda unohtumattomia hetkiä ja tarjota laadukasta viihdettä erilaisiin tapahtumiin. Yritys on osa laajempaa Magnum-konsernia, joka on vakiinnuttanut asemansa suomalaisen tapahtumateollisuuden kärjessä. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että MagnumLive hoitaa esiintyjäasiat ammattitaidolla ja huolellisuudella, olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, yksityisjuhla tai suurempi yleisötapahtuma. Vuosittain toteutettavien toimeksiantojen määrä kertoo omaa kieltään yrityksen osaamisesta ja luotettavuudesta – noin 3500 toimeksiantoa vuodessa on merkittävä saavutus alalla, jossa kilpailu on kovaa ja asiakkaiden odotukset korkealla.

MagnumLive on 100 % kotimainen toimija, joka palvelee asiakkaitaan useasta eri toimipisteestä käsin, kattaen koko Suomen. Yrityksen toiminta-ajatus on tarjota asiakkaille kaikki tarvittava yhdestä paikasta, mikä tekee tapahtuman järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta. Asiakkaat voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa, kun taas MagnumLive huolehtii viihteen ja elämysten tuottamisesta. Tämä asiakaslähtöinen lähestymistapa onkin kantanut hedelmää, kuten yrityksen hyvä NPS-luku osoittaa.

Laaja palveluvalikoima ja yksinoikeudet

MagnumLive erottuu ohjelmatoimistojen joukosta monipuolisella palveluvalikoimallaan. Ei ole väliä, etsitkö esiintyjää pienimuotoiseen tilaisuuteen vai tarvitsetko kokonaisvaltaista ohjelmaa suurelle yleisölle, MagnumLive pystyy vastaamaan näihin tarpeisiin. Yritys edustaa osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mikä takaa asiakkaille pääsyn ainutlaatuiseen viihdetarjontaan. Lisäksi toimeksiantojen laaja kirjo kattaa koko Suomen artistikattauksen, joten vaihtoehtoja on runsaasti jokaiseen makuun ja tilaisuuteen.

Magnum-konsernin palveluihin kuuluu myös tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluiden tuottaminen, tekninen toteutus sekä videotuotanto. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat saavat kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa kaikki tapahtuman järjestämisen osa-alueet. Konsernin brändit, kuten MagnumEvents, MagnumMusic ja MagnumSound, takaavat, että jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu ja toteutettu. Näin asiakkaat voivat olla varmoja, että heidän tapahtumansa on ammattilaisten käsissä alusta loppuun.

Luotettava kumppani tapahtumien järjestämisessä

MagnumLive on tunnustettu luotettavaksi kumppaniksi tapahtumien järjestämisessä. Yritys on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, mikä osoittaa sen sitoutumista alan korkeimpiin standardeihin. Tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani -status on lisäksi merkki siitä, että yritys hoitaa kaikki lakisääteiset velvoitteensa ja toimii vastuullisesti. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että MagnumLive käsittelee kaikki esiintyjäasiat ammattitaidolla ja vastuullisesti.

Magnum-konsernin vahva taloudellinen asema, kuten päättyneen tilikauden 7 miljoonan euron liikevaihto ja 1.2 miljoonan euron tulos, antaa asiakkaille varmuuden yrityksen vakavaraisuudesta ja kyvystä investoida laadukkaisiin palveluihin. Konsernin oma henkilökunta ja laaja verkosto freelancer-ammattilaisia varmistavat, että jokainen tapahtuma saa ansaitsemansa huomion ja ammattitaidon.