FI / EN

TVOF 2023 Onni Kivipelto aloittaa keikkailun, keikkamyynti MagnumLivellä

Onni Kivipelto, TVOF 2023, keikat

Onni Kivipelto aloittaa keikkailut ja keikkamyyjänä toimii ohjelmatoimisto MagnumLive.

Onni Kivipelto on laulaja ja esiintyjä, jolla on nuoresta iästään huolimatta hyvin kokemusta erilaisilta keikkalavoilta ja estradeilta. Kilometrit kuitenkin siintävät vielä edessäpäin: The Voice of Finland 2023 -voittajan voi tilata keikalle trubaduurina, duona tai vertaansa vailla olevan bändin kera.

TVOF antoi hienoja kokemuksia, musiikillista oppimista ja tilaisuuden tavata mahtavia ihmisiä ja tehdä yhteistyötä suomalaisen musiikkimaailman huippujen kanssa. Ihaninta oli treeni- ja esiintymispäivät Logomolla. Suosikkibiisini oli varmaankin finaalin loppuhuipennus I Want To Know What Love Is. Se on hieno ja iso kappale, joka osui juuri oikeaan kohtaan omaa kisaa ajatellen. Keikoilla saatetaan kuulla joitain TVOF kappaleita. 

Kivipelto on esittänyt monipuolisesti musiikkia rock-, pop- ja iskelmäkeikoilta aina musikaalinäyttämöille saakka. Skaalaa siis on, ja mies on keikkavalmiina odottamassa yhteydenottoa. Ohjelmisto koostuu lähinnä suomen- ja englanninkielisistä kevyen musiikin hiteistä. Onnin settilistoista voi poimia myös hänen omaa tuotantoaan, sillä uutta musiikkia kuullaan vielä vuonna 2023.

– Keikoille lähden oikein hyvillä mielin ja innokkaana. Siistiä päästä keikkailemaan oikeen tosissaan. Toiveita kyllä kuunnellaan ja settejä voidaan muotoilla settilistaa iltaan sopivaksi

Mitä muuta kuuluu nuoren miehen tähän hetkeen?

– Elämään kuuluu juuri nyt varusmiespalvelusta ja esiintymisiä varusmiessoittokunnan showbandissa. Tehdään sillä kokoonpanolla keikkaa, kunnes kotiudun armeijasta.