FI / EN

Virtuaalitodellisuus mukaan tapahtumiin

Virtuaalitodellisuus tapahtumien uutena tähtenä

MagnumLive Oy on tunnettu kyvystään luoda unohtumattomia tapahtumia, jotka yhdistävät perinteisen viihteen ja uusimmat teknologiset innovaatiot. Yksi tämän päivän kuumimmista trendeistä on virtuaalitodellisuus, joka tarjoaa tapahtumavieraille mahdollisuuden sukeltaa kokonaan toiseen maailmaan. MagnumLive on eturintamassa tuomassa tätä teknologiaa osaksi tapahtumiaan, tarjoten asiakkailleen ainutlaatuisia elämyksiä, jotka rikastuttavat perinteistä tapahtumakokemusta.

Virtuaalitodellisuuden avulla voidaan luoda interaktiivisia kokemuksia, jotka vievät tapahtuman teeman ja tunnelman aivan uudelle tasolle. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, festivaali tai yksityisjuhla, MagnumLive räätälöi VR-elämykset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä innovatiivinen lähestymistapa on saanut suuren suosion asiakkaiden keskuudessa, ja se on yksi syy, miksi MagnumLive on ohjelmatoimistojen kärjessä Suomessa.

Elämykselliset tapahtumat ympäri Suomen

MagnumLive Oy:n toimeksiantojen kirjo on laaja, ja vuosittain noin 3500 toimeksiantoa pitää tiimin kiireisenä. Yritys on tunnettu kyvystään tuoda esiintyjiä ja ohjelmaa erilaisiin tapahtumiin ympäri Suomen. Esiintyjäasioiden hoitaminen on yksi MagnumLive Oy:n vahvuuksista, ja heidän kattava verkostonsa mahdollistaa monipuolisen artistikattauksen tarjoamisen asiakkaille. Olipa kyseessä sitten Lapland Hotelsin tapahtumat tai Helsinki Cup, MagnumLive tuo paikalle juuri oikeanlaisen ohjelman.

MagnumLive Oy:n palvelut eivät rajoitu vain esiintyjiin, vaan he tarjoavat kokonaisvaltaisia elämyspalveluja, jotka sisältävät kaiken teknisestä toteutuksesta videotuotantoon. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että MagnumLive ylittää heidän toiveensa ja tarjoaa korkeatasoista palvelua, oli kyseessä sitten pieni yksityistilaisuus tai suuri yleisötapahtuma. Yrityksen toiminta-ajatus on tarjota asiakkaille kaikki tarvittava yhden katon alta, mikä tekee tapahtumien järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

Luotettava Kumppani tapahtumateollisuudessa

MagnumLive Oy on paitsi osa suurempaa Magnum-konsernia, myös tunnustettu luotettavaksi kumppaniksi tapahtumateollisuudessa. Heidän jäsenyytensä Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:ssä sekä Tapahtumateollisuus ry:ssä kertovat sitoutumisesta laadukkaaseen ja ammattimaiseen toimintaan. Asiakkaat voivat olla varmoja, että MagnumLive noudattaa tilaajavastuulakia ja toimii vastuullisesti kaikissa toimeksiannoissaan.

MagnumLive Oy:n palveluksessa on 13 omaa työntekijää, ja he työllistävät välillisesti noin 300 henkilöä. Tämä osoittaa yrityksen merkittävän vaikutuksen alueelliseen työllisyyteen ja tapahtumateollisuuteen. Asiakastyytyväisyyttä kuvastaa myös yrityksen NPS-luku, joka on vakuuttava 40. Tämä kertoo siitä, että asiakkaat suosittelevat MagnumLivea ja ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun.