FI / EN

Virtuaalitapahtumat osana ohjelmatarjontaa

Virtuaalitapahtumat – Uusi aikakausi viihteessä

MagnumLive Oy on eturintamassa tuomassa virtuaalitapahtumien vallankumousta suomalaiseen viihteeseen. Kun perinteiset live-esitykset kohtaavat digitaalisen maailman, syntyy ainutlaatuisia kokemuksia, jotka ylittävät maantieteelliset rajat. Me MagnumLivellä ymmärrämme, että nykyaikainen yleisö kaipaa joustavuutta ja innovatiivisia ratkaisuja. Tästä syystä tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä virtuaalitapahtumia, jotka tuovat esiintyjät suoraan katsojien näytöille, missä tahansa he ovatkin.

Virtuaalitapahtumien suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, ja me MagnumLivellä olemme valmiita vastaamaan tähän kysyntään. Olemme kehittäneet teknisiä ratkaisuja, jotka mahdollistavat saumattoman striimauskokemuksen. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, yksityisjuhla tai suuri yleisötapahtuma, meidän kauttamme löydät parhaat esiintyjät ja ohjelmanumerot, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman.

Elämykselliset tapahtumat jokaiseen makuun

MagnumLive Oy:n monipuolinen ohjelmatarjonta kattaa kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Esiintyjävalikoimamme ulottuu kotimaisista suosikeista kansainvälisiin tähtiin, ja edustamme osaa artisteista yksinoikeudella. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia elämyksiä, jotka on räätälöity juuri heidän tarpeisiinsa. Olipa kyseessä sitten yrityksen vuosijuhla, festivaali tai muu merkittävä tilaisuus, meiltä löytyy sopiva ohjelma jokaiseen tilanteeseen.

Me MagnumLivellä ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen. Siksi panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja asiakkaan toiveiden ymmärtämiseen. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kokonaisvaltaisia palveluita, jotka kattavat kaiken suunnittelusta toteutukseen. Asiakastyytyväisyytemme puhuu puolestaan: viimeisimmän tutkimuksemme NPS-luku oli 40, mikä kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja luottamuksesta palveluihimme.

Luotettava Kumppani tapahtumajärjestelyissä

MagnumLive Oy on tunnustettu luotettavaksi kumppaniksi tapahtumajärjestelyissä. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, ja noudatamme tilaajavastuulakia kaikessa toiminnassamme. Asiakkaidemme luottamus on meille kunnia-asia, ja siksi sitoudumme tarjoamaan vain parasta laatua. Vuositasolla toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, mikä osoittaa vahvaa osaamistamme ja kokemustamme alalla.

Magnum-konsernin laaja palveluvalikoima mahdollistaa sen, että voimme palvella asiakkaitamme monipuolisesti. Esiintyjien välityksen lisäksi tarjoamme tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluita, teknistä toteutusta sekä videotuotantoa. Yrityksemme palvelee asiakkaita ympäri Suomen, ja toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa. Olemme ylpeitä kotimaisesta juuristamme ja siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa ja ylittävät odotukset.