FI / EN

Toista albumiaan valmisteleva Annika Nord tekee itse musiikkinsa

Annika Nord, Ikävä meitä -singlen kansi

Annika Nord on keltaista rakastava reissu nainen, joka kirjoittaa lauluja yhteisen ajan arvokkuudesta. Usein biisien aiheet tulevat mieleen, kun istuu autossa ja katselee vaihtuvia maisemia.

– En tiedä, mikä siinä on, että olen aina tykännyt olla matkalla. Keikkailun sivutuotteena tulee usein matkat, ja kun pidän lomaa, lähdetään mieluiten silloinkin johonkin reissuun. Usein saan perheen suostuteltua mukaan, mutta silloin kun en, iskee ikävä, kertoo Turun seudulla asuva Annika.

Ikävä meitä -niminen single julkaistaan toukokuun 24. päivä. Kesän lopulla elokuussa, kuullaan vielä yksi single ennen syyskuun alussa julkaistavaa albumia. Levy pitää sisällään Annikan omia sanoituksia ja sävellyksiä.

– Joka vuosi kesä on vuoden kiireisintä aikaa keikkojen suhteen. Kesäterasseja, iloisia kesälomalaisia, puutarhajuhlia, aurinkoa, häitä ja ristiäisiä. Lokakuussa lähdetään levyjulkkarikiertueelle taianomaisen kokoonpanon kanssa. Kiva laittaa kalenteriin tapahtumia syksyyn. Odotan innolla niin kesää kuin syksyä!

• MagnumLive / Annika Nord

• Annika Instagram

• www.annikanord.com (keikkakalenteri)

Singlen kuva: Jenni Höök, kansi: Liisa Marjomäki
Promootio: liisa.marjomaki@magnumlive.fi